Fantasy Bolt
 

Margaret Weis & Tracy Hickman: Az őszi alkony sárkányai

Az őszi alkony sárkányai leírás
Az őszi alkony sárkányai
Ez a termék átmenetileg nem kapható!
Sorozat: Sárkánydárda-krónikák, 1. kötet
Típus: Dragonlance
Típus: D&D

Barátságuk egy életre szólt, ám hosszú évekre különváltak útjaik. Most ismét összegyűlnek, bár mindegyikük titkokat rejt a szíve mélyén. Mesélnek egymásnak a háború árnyékába vesző világról, különös szörnyekről, mítoszokról, legendák szülötteiről, de titkaikról mindaddig hallgatnak, amíg nem találkoznak egy gyönyörű, bánatos nővel, aki kristálypálcája fényénél egyre mélyebbre vezeti hőseinket az árnyakba, és mindörökre megváltoztatja életüket és a világ sorsát.

A RENDKÍVÜLI HŐSÖK TÁRSASÁGA

Félelf Tanis: a csapat vezére. Kiváló harcos, aki gyűlöli a harcot, és egyszerre két nő iránti szerelemben őrlődik. Egyikük Kitiara, a temperamentumos kardforgató lány, a másik Laurana, a bájos elf hajadon.

Fényeskardú Sturm, Solamnia lovagja. Az összeomlás előtt nagy tiszteletnek örvendő lovagok mára megvetés tárgyává lettek. Sturm egyetlen vágya, ami még az életénél is fontosabb számára, hogy egyszer visszaszerezze a lovagság becsületét.

Aranyhold: a Főnök Lánya, a kék kristálypálca birtoklója. Törzsének számkivetettje, Zúgószél iránti szerelme vezérli mindkettőjüket az igazságkeresés veszedelmes útjára.

Zúgószél: a Nagy Vándor unokája, miután egy halott városban, ahol fekete szárnyakon röpköd a halál, megkapja a kristálypálcát, kis híján maga is odavész. És ez még csak a történetének a kezdete�

Raistlin: Caramon ikertestvére, varázsló. Bár teste megtört, ifjú kora ellenére nagy varázserővel rendelkezik. Különös tekintete mögött azonban sötét titkok lappanganak.

Caramon: Raistlin ikertestvére, harcos. Hatalmas termetével fivérének pontos ellentéte. Raistlin az egyetlen, aki igazán fontos a számára és az egyetlen, akitől fél.

Tűzkovács Kova: öreg törpe harcos, Tanis legjobb barátja, a fiatalokat saját gyermekeiként kezeli.

Tasslehoff Fúróláb: surranó �vándorkereskedő�. A surranók � Krynn leglenézettebb népe � nem ismerik a félelmet, ezért aztán mindig mindenki nyakába hozzák a veszedelmet.

EZ A NYOLC SZEMÉLY A VILÁG MEGMENTÉSÉNEK ZÁLOGA, AHHOZ AZONBAN, HOGY TERVÜK VALÓRA VÁLJON, MINDENEKELŐTT MEG KELL TANULNIUK ZÖLD ÁGRA VERGŐDNI EGYMÁSSAL ÉS ÖNMAGUKKAL.

Bővebben a Sárkánydárda-krónikák sorozatról, illetve a sorozat további könyvei >>

További Dragonlance könyvek >>

További D&D könyvek >>

Margaret Weis további boltunkban kapható könyvei (még 12 db) >>

Tracy Hickman további boltunkban kapható könyvei (még 5 db) >>


Ehhez a termékhez ezt vették még:
A nyári tűz sárkányai I.A nyári tűz sárkányai II.Új nemzedékLélekkovácsÁlmok tőre I.
A nyári tűz sárkányai I.A nyári tűz sárkányai II.Új nemzedékLélekkovácsÁlmok tőre I.
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 698 Ft
A nyári tűz sárkányai I. vásárlásA nyári tűz sárkányai II. vásárlásÚj nemzedék vásárlásLélekkovács vásárlásÁlmok tőre I. vásárlás

További ajánlataink:
Szex negyvenen túlKáin bélyegeZsírégetés élvezettelÁrnyasvölgyA kristálytükör meghasadt
Szex negyvenen túlKáin bélyegeZsírégetés élvezettelÁrnyasvölgyA kristálytükör meghasadt
1100 Ft
Megtakarítás: 590 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 499 Ft
1100 Ft
Megtakarítás: 599 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
1440 Ft
Megtakarítás: 360 Ft
Szex negyvenen túl vásárlásKáin bélyege vásárlásZsírégetés élvezettel vásárlásÁrnyasvölgy vásárlásA kristálytükör meghasadt vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871