Fantasy Bolt
 

Szállítási információkA webboltunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat viszi el az Ön által megadott címre, ezért különösen fontos, hogy olyan címet adjon meg, ahol napközben elérhető. Külföldre nem teljesítünk rendelést.
Minimális rendelés: 900 Ft.

Fizetési módok:


Fizetés utánvéttel:
A szállítási idő: 1-3 munkanap a rendelés leadásától számítva.
A szállítás költsége 1200 Ft.

Fizetés átutalással:
A szállítási idő: 1-3 munkanap az átutalás megérkezésétől számítva.
Kiszállítási költségek:
10.000 Ft-ig 700 Ft.
15.000 Ft-ig 600 Ft
20.000 Ft-ig 500 Ft
20.001 Ft-tól a szállítás ingyenes.

Adatvédelem


Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Áru visszavételével kapcsolatos információk


Tájékoztajuk, hogy 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ezen jogot attól a naptól gyakorolhatja, amikor az árut átvette.
Azonban nem áll módunkban a visszaküldött csomagokat utánvétellel vagy portóval átvenni, így kérjük az árut, eredeti, sértetlen állapotban, számlával együtt, szíveskedjen eljuttatni hozzánk postán, futárszolgálattal vagy személyesen.

A Webáruház üzemeltetője


Könyvdiszkont Kft.

Ügyfélszolgálat: info(kukac)fantasybolt.hu
Telefon: (06-1)-296-0871
 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871