Fantasy Bolt
 

Árnyvadász kézikönyv - Shadowrun kiegészítő

Árnyvadász kézikönyv - Shadowrun kiegészítő leírás
Árnyvadász kézikönyv - Shadowrun kiegészítő
Ezt ma tőlünk
2500 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 498 Ft

darabot
 vásárlás
Sorozat: Szerepjáték kiegészítő
Típus: Shadowrun

Amit a Játékosoknak kínálunk:

Részletesebb karakteralkotási szabályok felvehető előnyökkel és hátrányokkal kiegészítve, alakváltók és temetőlidércek, mint játékos karakterek, és a sokáig hiányolt kiegészítő szabályok olyan alapvető dolgokra, mint például a futás, az ugrás vagy a szabadulás!

Amit a Játékmestereknek kínálunk:

Szabályok, melyekkel életre kelthetők a kapcsolatok és ellenségek. Segítség kampányok és független történetek gyors összerakásához vagy elmélyítéséhez. Fejlődési és tanulási irányelvek, valamint a játékosok ellen bevethető, újabb és halálosabb csapdák és buktatók.

Az újdonságra vágyóknak:

Új kampányok, melyekben a karakterek utcai bandát, titkosügynököket, DocWagon csapatokat vagy akár rendőrosztagokat is alakíthatnak!

Az Árnyvadász kézikönyv kiforrott és bővített szabályokat és irányelveket tartalmaz, melyek élvezetesebbé tehetik a játékot játékosoknak és játékmestereknek is egyaránt. A kiegészítő segítségével olyan irányelveket ismerhetünk meg, amelyek megkönnyíthetik a karakter- és kampányalkotás folyamatát, és segíthetnek a játékmesternek a lehető legtöbbet kihozni a Shadowrun világából. Az Árnyvadász kézikönyv a Shadowrun harmadik kiadásához készült kiegészítő, amely teljes mértékben kompatibilis a megjelent Shadowrun kiegészítőkkel.

Bővebben a Szerepjáték kiegészítő sorozatról, illetve a sorozat további könyvei >>

További Shadowrun könyvek >>


Ehhez a termékhez ezt vették még:
Ember és gép: Kiberver - Shadowrun kiegészítőMágia az árnyakban - Shadowrun kiegészítőDobókocka 6 oldalú  (D6 standard mini)Shadowrun Szabálykönyv 3. kiadásDobókocka 6 oldalú (D6 standard)
Ember és gép: Kiberver - Shadowrun kiegészítőMágia az árnyakban - Shadowrun kiegészítőDobókocka 6 oldalú  (D6 standard mini)Shadowrun Szabálykönyv 3. kiadásDobókocka 6 oldalú (D6 standard)
2500 Ft
Megtakarítás: 498 Ft
2500 Ft
Megtakarítás: 498 Ft
50 Ft
Megtakarítás: 5 Ft
3500 Ft
Megtakarítás: 998 Ft
50 Ft
Megtakarítás: 5 Ft
Ember és gép: Kiberver - Shadowrun kiegészítő vásárlásMágia az árnyakban - Shadowrun kiegészítő vásárlásDobókocka 6 oldalú  (D6 standard mini) vásárlásShadowrun Szabálykönyv 3. kiadás vásárlásDobókocka 6 oldalú (D6 standard) vásárlás

További ajánlataink:
NeverwinterPapír-csodák - Figurák méhsejt papírbólRTL KLUB  - Sztár könyvKirály a kapun túlMadame B. titka
NeverwinterPapír-csodák - Figurák méhsejt papírbólRTL KLUB - Sztár könyvKirály a kapun túlMadame B. titka
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
400 Ft
Megtakarítás: 50 Ft
3800 Ft
Megtakarítás: 1690 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
1100 Ft
Megtakarítás: 490 Ft
Neverwinter vásárlásPapír-csodák - Figurák méhsejt papírból vásárlásRTL KLUB  - Sztár könyv vásárlásKirály a kapun túl vásárlásMadame B. titka vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871