Fantasy Bolt
 
Kiszállítási díj változás 2020. január 30-tól

R. A. Salvatore: Az ősatya

Az ősatya leírás
Az ősatya
Ezt ma tőlünk
2840 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 150 Ft

darabot
 vásárlás
Rég elveszett apja után kutatva Bransen Garibond a Badden ősatyával szemben vívott reménytelen háború zsoldosai közé kényszerül. Kalandjai során megtanulja, hogy a kétségbeesés a legvalószínűtlenebb szövetségesek között is olyan barátságot kovácsolhat, amelyben neki még sosem volt része.

Bransen Garibond: Ifjúkorát befelé fordulva, saját sérelmeinek árnyékában élte. Most szembe kell néznie azzal, hogy megszerzett tudása és hatalma milyen felelősséget ró rá.

Milkeila: A Yan Ossum sámánasszonyaként Milkeila a tágabb világ misztériumainak megismerésére vágyik, ám e vágyát törzsének vénjei korántsem nézik jó szemmel.

Cormack: Azért csatlakozott Áldott Abelle rendjéhez, hogy terjessze hitét a kietlen Alpinadorban. Ám most odáig jutott, hogy megkérdőjelezi e hitet. Titkos, tiltott kapcsolata Milkeilával bizonyosan bajba sodorja mindkettejüket.

Mcwigik: Kemény, mint egy kőszikla, és kegyetlen, mint a valóság. Legalább olyan gyorsan öl, amilyen hamar jókedve kerekedik, és powri fajtársaival legalább annyi galibát okoz, mint amennyit helyrehoz. Ráadásul úgy tűnik, a legkevésbé sem törődik a következményekkel.

Badden: A Korona-béli természetközpontú samhaista rend vezetőjeként ő a samhaista mágia és hatalom élő megtestesülése. Hite kegyetlen alaptétele vezérli, miszerint a halál nemcsak elkerülhetetlen, de az élet meghatározó ereje és legfőbb mozgatórugója is egyben.

R. A. Salvatore további boltunkban kapható könyvei (még 38 db) >>


További ajánlataink:
A kistehénKérdések és válaszok a szexrőlHősök koraA csillagbárkaÖt kismalac
A kistehénKérdések és válaszok a szexrőlHősök koraA csillagbárkaÖt kismalac
1000 Ft
Megtakarítás: 500 Ft
2000 Ft
Megtakarítás: 990 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 1490 Ft
1600 Ft
Megtakarítás: 399 Ft
1440 Ft
Megtakarítás: 360 Ft
A kistehén vásárlásKérdések és válaszok a szexről vásárlásHősök kora vásárlásA csillagbárka vásárlásÖt kismalac vásárlás

Született vadászHarc a cellulitisz ellenSárkányhajszaHazafiakSebesülten
Született vadászHarc a cellulitisz ellenSárkányhajszaHazafiakSebesülten
2180 Ft
Megtakarítás: 118 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 499 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 490 Ft
Született vadász vásárlásHarc a cellulitisz ellen vásárlásSárkányhajsza vásárlásHazafiak vásárlásSebesülten vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871