Fantasy Bolt
 

R. A. Salvatore: Az ősatya

Az ősatya leírás
Az ősatya
Ezt ma tőlünk
2840 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 150 Ft

darabot
 vásárlás
Rég elveszett apja után kutatva Bransen Garibond a Badden ősatyával szemben vívott reménytelen háború zsoldosai közé kényszerül. Kalandjai során megtanulja, hogy a kétségbeesés a legvalószínűtlenebb szövetségesek között is olyan barátságot kovácsolhat, amelyben neki még sosem volt része.

Bransen Garibond: Ifjúkorát befelé fordulva, saját sérelmeinek árnyékában élte. Most szembe kell néznie azzal, hogy megszerzett tudása és hatalma milyen felelősséget ró rá.

Milkeila: A Yan Ossum sámánasszonyaként Milkeila a tágabb világ misztériumainak megismerésére vágyik, ám e vágyát törzsének vénjei korántsem nézik jó szemmel.

Cormack: Azért csatlakozott Áldott Abelle rendjéhez, hogy terjessze hitét a kietlen Alpinadorban. Ám most odáig jutott, hogy megkérdőjelezi e hitet. Titkos, tiltott kapcsolata Milkeilával bizonyosan bajba sodorja mindkettejüket.

Mcwigik: Kemény, mint egy kőszikla, és kegyetlen, mint a valóság. Legalább olyan gyorsan öl, amilyen hamar jókedve kerekedik, és powri fajtársaival legalább annyi galibát okoz, mint amennyit helyrehoz. Ráadásul úgy tűnik, a legkevésbé sem törődik a következményekkel.

Badden: A Korona-béli természetközpontú samhaista rend vezetőjeként ő a samhaista mágia és hatalom élő megtestesülése. Hite kegyetlen alaptétele vezérli, miszerint a halál nemcsak elkerülhetetlen, de az élet meghatározó ereje és legfőbb mozgatórugója is egyben.

R. A. Salvatore további boltunkban kapható könyvei (még 38 db) >>


További ajánlataink:
SebesültenBukott angyalokAz orkkirályHa mardos az éhségKalandmesterek könyve
SebesültenBukott angyalokAz orkkirályHa mardos az éhségKalandmesterek könyve
1500 Ft
Megtakarítás: 490 Ft
500 Ft
Megtakarítás: 1798 Ft
2650 Ft
Megtakarítás: 140 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
6560 Ft
Megtakarítás: 340 Ft
Sebesülten vásárlásBukott angyalok vásárlásAz orkkirály vásárlásHa mardos az éhség vásárlásKalandmesterek könyve vásárlás

BoszorkányerdőKatedrális I. kötetHalálos örökség (2. kiadás)Célpont PárizsbanKull király és az ősök
BoszorkányerdőKatedrális I. kötetHalálos örökség (2. kiadás)Célpont PárizsbanKull király és az ősök
2650 Ft
Megtakarítás: 140 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
500 Ft
Megtakarítás: 1398 Ft
3320 Ft
Megtakarítás: 179 Ft
2650 Ft
Megtakarítás: 140 Ft
Boszorkányerdő vásárlásKatedrális I. kötet vásárlásHalálos örökség (2. kiadás) vásárlásCélpont Párizsban vásárlásKull király és az ősök vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871