Fantasy Bolt
 

R. A. Salvatore: Az ősatya

Az ősatya leírás
Az ősatya
Ezt ma tőlünk
2840 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 150 Ft

darabot
 vásárlás
Rég elveszett apja után kutatva Bransen Garibond a Badden ősatyával szemben vívott reménytelen háború zsoldosai közé kényszerül. Kalandjai során megtanulja, hogy a kétségbeesés a legvalószínűtlenebb szövetségesek között is olyan barátságot kovácsolhat, amelyben neki még sosem volt része.

Bransen Garibond: Ifjúkorát befelé fordulva, saját sérelmeinek árnyékában élte. Most szembe kell néznie azzal, hogy megszerzett tudása és hatalma milyen felelősséget ró rá.

Milkeila: A Yan Ossum sámánasszonyaként Milkeila a tágabb világ misztériumainak megismerésére vágyik, ám e vágyát törzsének vénjei korántsem nézik jó szemmel.

Cormack: Azért csatlakozott Áldott Abelle rendjéhez, hogy terjessze hitét a kietlen Alpinadorban. Ám most odáig jutott, hogy megkérdőjelezi e hitet. Titkos, tiltott kapcsolata Milkeilával bizonyosan bajba sodorja mindkettejüket.

Mcwigik: Kemény, mint egy kőszikla, és kegyetlen, mint a valóság. Legalább olyan gyorsan öl, amilyen hamar jókedve kerekedik, és powri fajtársaival legalább annyi galibát okoz, mint amennyit helyrehoz. Ráadásul úgy tűnik, a legkevésbé sem törődik a következményekkel.

Badden: A Korona-béli természetközpontú samhaista rend vezetőjeként ő a samhaista mágia és hatalom élő megtestesülése. Hite kegyetlen alaptétele vezérli, miszerint a halál nemcsak elkerülhetetlen, de az élet meghatározó ereje és legfőbb mozgatórugója is egyben.

R. A. Salvatore további boltunkban kapható könyvei (még 38 db) >>


További ajánlataink:
MandalafestésA Halál havábanA gyötrelem éveSzajna-parti kalandMexikóváros éjszaka
MandalafestésA Halál havábanA gyötrelem éveSzajna-parti kalandMexikóváros éjszaka
400 Ft
Megtakarítás: 50 Ft
2650 Ft
Megtakarítás: 140 Ft
1200 Ft
Megtakarítás: 300 Ft
2000 Ft
Megtakarítás: 999 Ft
2850 Ft
Megtakarítás: 140 Ft
Mandalafestés vásárlásA Halál havában vásárlásA gyötrelem éve vásárlásSzajna-parti kaland vásárlásMexikóváros éjszaka vásárlás

Új nemzedékKi kicsoda 2004A törvény ötvözeteMég agyatlanabb algebraLégicsapás
Új nemzedékKi kicsoda 2004A törvény ötvözeteMég agyatlanabb algebraLégicsapás
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
8000 Ft
Megtakarítás: 4000 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
700 Ft
Megtakarítás: 68 Ft
950 Ft
Megtakarítás: 48 Ft
Új nemzedék vásárlásKi kicsoda 2004 vásárlásA törvény ötvözete vásárlásMég agyatlanabb algebra vásárlásLégicsapás vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871