Fantasy Bolt
 

Robert Jordan: Hódít az árnyék I. (2. kiadás)

Hódít az árnyék I. (2. kiadás) leírás
Hódít az árnyék I. (2. kiadás)
Ezt ma tőlünk
1400 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 598 Ft

darabot
 vásárlás
Sorozat: Az idő kereke, 4. kötet

Tear bevehetetlen erődje fölött az Újjászületett Sárkány zászlaját lengeti a szél. Az ifjú hős azonban nem maradhat itt, meg kell ismernie múltját, ezért elindul vér szerinti ősei földjére, az Aiel-pusztába. Miközben a pokoli börtönükből kiszabadult, szinte félisteni hatalmú Kitaszítottak vadásznak rá, Rand eljut a legendák tiltott városához, és valamennyi ősi törvényt és szabály felrúgva, elindul a misztikus Rhuideant övező felhőfal irányába.

A Sárkány közelében mindenkinek felborul az élete. Barátait és harcostársait szörnyű, véres látomások kísértik, s mind gyakrabban kerülnek életveszélybe. Dönteniük kell, kitartanak-e Rand mellett, vagy inkább elmenekülnek, mielőtt megőrül a férfi, aki képes arra, hogy fókuszálja az Egyetlen Hatalmat.

A Fehér Torony ügynökei, Nynaeve és Elayne elindulnak Tanchicóba, a bűnök városába, hogy szembeszálljanak a Sötét Urat szolgáló aes sedai-ok újabb cselszövésével. Útközben megpróbálnak fényt deríteni a Tengeri Nép féltve őrzött titkára. Nem sejtik, hogy célba érve új, félelmetes ellenfelek várnak rájuk.

Szülőföldjén halálos csapda vár Randre. Az Újjászületett Sárkány helyett azonban Perrin, a kovácslegény vállalja magára a hazatérés kockázatát. Maroknyi csapatával elindul, hogy szembeszálljon a hazáját pusztító fehérköpenyekkel.

Miközben Rand arra készül, hogy bebizonyítsa a vad és szilaj aiel harcosoknak, hogy ő Az, Aki a Napkeltével Érkezik, drámai események történnek a Fehér Toronyban. A világ a feje tetejére állt, mindenütt hódít az Árnyék.

Bővebben Az idő kereke sorozatról, illetve a sorozat további könyvei >>

Robert Jordan további boltunkban kapható könyvei (még 22 db) >>


További ajánlataink:
Varázslók titkaiFarkastestvérHősök koraKull király és az ősökA Szent Grál és a Szent Vér nyomában
Varázslók titkaiFarkastestvérHősök koraKull király és az ősökA Szent Grál és a Szent Vér nyomában
1500 Ft
Megtakarítás: 490 Ft
3310 Ft
Megtakarítás: 180 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 1490 Ft
2650 Ft
Megtakarítás: 140 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 480 Ft
Varázslók titkai vásárlásFarkastestvér vásárlásHősök kora vásárlásKull király és az ősök vásárlásA Szent Grál és a Szent Vér nyomában vásárlás

MellbedobásMandalafestésA csillagok uraA csillagbárkaKi kicsoda 2004
MellbedobásMandalafestésA csillagok uraA csillagbárkaKi kicsoda 2004
1700 Ft
Megtakarítás: 450 Ft
400 Ft
Megtakarítás: 50 Ft
1900 Ft
Megtakarítás: 98 Ft
1600 Ft
Megtakarítás: 399 Ft
8000 Ft
Megtakarítás: 4000 Ft
Mellbedobás vásárlásMandalafestés vásárlásA csillagok ura vásárlásA csillagbárka vásárlásKi kicsoda 2004 vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871