Fantasy Bolt
 

Harrison Fawcett: Katedrális I. kötet

Katedrális I. kötet leírás
Katedrális I. kötet
Ezt ma tőlünk
2840 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 150 Ft

darabot
 vásárlás
A.D. 2294. A világot az új arisztokrácia irányítása alatt álló hatalmas pénzügyi és ipari konglomerátumok uralják Novus Ordo Seclorum néven. A 23. század végéhez közeledve számtalan összeesküvés-elmélet szól arról, hogy a láthatatlan hatalom zsoldjába szegődött tudományos elit megoldotta az időutazás problémáját, a technológiát egy Katedrálisnak hívott és a katolikus egyház mintájára épülő titokzatos szervezet birtokolja. A Katedrális létezését minden kormány tagadja, a média hallgat róla, akik túl sokat kérdeznek, vagy közel kerülnek az igazsághoz, nem élik túl a felismerés pillanatát.

Mark Wilson, a Los Angelesben élő újságíró nem hisz az időutazásban és a bukott angyalokban, de idővel arra kényszerítik a körülmények, hogy ugyanúgy változtasson az álláspontján, akárcsak Tess Gordon, aki illegális utcai harcosként él L.A. technokrata poklában, miközben az élete szakadatlan menekülés a világot kormányzó Seclorum egyik hatalmassága elől. Tess és Mark sorsa összefonódik a Katedrálissal, s így a világtörténelemmel, miután az időutazás monopóliumát birtokló szervezet arra kényszeríti őket, hogy visszatérjenek az ókori Rómába, a kegyetlenségéről ismert Nero császár korába, ahol az intervenciósoknak hívott elitkatonák oldalán kell harcba szállniuk a megtestesült természetfölötti hatalmak pokolbéli légiója ellen. Tess és Mark a kommandósokkal együtt Rómában döbbennek rá, hogy a harcuk tétje nem pusztán az emberiség jövője, hanem tulajdon lelkük sorsa az öröklétben, üdvösség vagy kárhozat.

Izgalom, szex, erőszak – és kultúra! – négy kötetben, kizárólag felnőtt olvasóknak. Harrison Fawcett (Fonyódi Tibor) immáron klasszikusnak számító Katedrálisa a magyar scifi irodalom legnagyobb kultregénye, a műfaj kiemelkedő alkotása, ami legelső kiadása óta töretlen népszerűségnek örvend. A szerző mesteri módon bonyolítja a szálakat és mozgatja a szereplőit ebben az elképesztően szövevényes és izgalmas regényben; a sztori alighanem a legjobb, amit valaha írtak a misztikus-kalandos SF műfajában.

Harrison Fawcett további boltunkban kapható könyvei (még 1 db) >>


További ajánlataink:
A lenyugvó hold sárkányaiZokni macskaCsíkos vadászKözépkor: EurópaA múlt csapdájában
A lenyugvó hold sárkányaiZokni macskaCsíkos vadászKözépkor: EurópaA múlt csapdájában
2420 Ft
Megtakarítás: 130 Ft
800 Ft
Megtakarítás: 1199 Ft
1420 Ft
Megtakarítás: 78 Ft
3790 Ft
Megtakarítás: 200 Ft
1420 Ft
Megtakarítás: 78 Ft
A lenyugvó hold sárkányai vásárlásZokni macska vásárlásCsíkos vadász vásárlásKözépkor: Európa vásárlásA múlt csapdájában vásárlás

OpálhajósAz éjsólyom röpteGauntlgrymA rettegés légiójaKallódó hősök
OpálhajósAz éjsólyom röpteGauntlgrymA rettegés légiójaKallódó hősök
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
2180 Ft
Megtakarítás: 118 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
Opálhajós vásárlásAz éjsólyom röpte vásárlásGauntlgrym vásárlásA rettegés légiója vásárlásKallódó hősök vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871