Fantasy Bolt
 

Robert E. Howard: Kull király és az ősök

Kull király és az ősök leírás
Kull király és az ősök
Ezt ma tőlünk
2650 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 140 Ft

darabot
 vásárlás
Három hős, három legenda. Robert E. Howard – a kimmériai Conan alkotója – ezúttal a történelem előtti idők letűnt világába invitálja az olvasókat.

Am-ra, a kőkorszaki vadász magára vonja a sámánok haragját, s otthonából elűzetve magányos vándorútra indul ismeretlen tájakon, hogy a bestális Neandervölgyi vademberekkel csatázva új hazát találjon és új törzset alapítson.

Kull, az atlantiszi barbár valóra váltja ifjúkori álmát, és kóbor zsoldosból a tündöklő Valúzia királyává küzdi fel magát; ám viszontagságai ezzel korántsem érnek véget, mert a díszes márványcsarnokokban az intrika és az iszonyat sokféle formája lappang.

James Allison, a texasi nyomorék a halálos betegség szorításában az ősmúlt felé fordul, s látomásos víziókban éli át újra korábbi reinkarnációnak kalandjait, amikor szilaj harcosként sárkányokat ölt és istennőket szeretett.

A kötetben szereplő elbeszélések egy része most jelenik meg először magyarul, a többit pedig javított és átdolgozott fordításban kínáljuk az olvasónak, a legújabb kritikai kiadások nyomán. Ez az első olyan hazai Howard-válogatás, amely nem a szerző halála után átszerkesztett, önkényes csonkításokkal és betoldásokkal rongált szövegváltozatokat veszi alapul, hanem az eredeti kéziratokat, vagy ennek hiányában az első publikált verziót. A teljes novellákon kívül közöljük a kapcsolódó verseket, töredékeket és háttérfeljegyzéseket is, bőséges kommentárokkal ellátva, amelyek segítenek elhelyezni őket Howard életművében.


További ajánlataink:
Szüret - Az Orbán-vagyonok nyomábanÁrnyékok farkasaSzületett vadászA jósnő hercegeSzilánkok
Szüret - Az Orbán-vagyonok nyomábanÁrnyékok farkasaSzületett vadászA jósnő hercegeSzilánkok
1500 Ft
Megtakarítás: 490 Ft
3315 Ft
Megtakarítás: 175 Ft
2180 Ft
Megtakarítás: 118 Ft
1900 Ft
Megtakarítás: 98 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
Szüret - Az Orbán-vagyonok nyomában vásárlásÁrnyékok farkasa vásárlásSzületett vadász vásárlásA jósnő hercege vásárlásSzilánkok vásárlás

ÁrnyékbirodalomG. G. Asyron menüKözépkor: EurópaA mózesi örökségPálffyction
ÁrnyékbirodalomG. G. Asyron menüKözépkor: EurópaA mózesi örökségPálffyction
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
4000 Ft
Megtakarítás: 788 Ft
3790 Ft
Megtakarítás: 200 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 499 Ft
1800 Ft
Megtakarítás: 690 Ft
Árnyékbirodalom vásárlásG. G. Asyron menü vásárlásKözépkor: Európa vásárlásA mózesi örökség vásárlásPálffyction vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871