Fantasy Bolt
 

J. Goldenlane: Napnak fénye

Napnak fénye leírás
Napnak fénye
Ezt ma tőlünk
2840 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 150 Ft

darabot
 vásárlás
Mi jöhet egy világháború után?

Természetesen egy újabb világháború – állítja őfelsége, Tien Naga-Hai Huang-Ti, mert a történelem szerint az emberiség rendre elfelejti az atombombázás borzalmait, és mindig jön egy újabb Utolsó Háború.

Az ifjú császárnak, aki negyedik az Új Császárok sorában a Kínai Birodalom élén, rögtön a koronázása után leküzdhetetlennek látszó kihívásokkal kell szembenéznie: a kívülről fenyegető Ausztrál Föderáció mellett minden pillanatban számolnia kell a Birodalmon belüli riválisaival is.

Ticca Min sokáig azt hitte, hogy a jövője semmiben sem fog különbözni a kockanegyedek többi lakójának életétől. Jobb, ha az álmait még magának sem meri bevallani, csak elfogadja az egyetlen lehetséges utat.

Egyetlen pillanat, egyetlen döntés elég, hogy minden megváltozzon körülötte… és ami kezdetben csak izgalmas kalandnak tűnik, az idővel olyan események elindítója lesz, amellyel a Birodalom és a világ békéje is veszélybe kerül, az uralkodó és alattvalói sorsa pedig elválaszthatatlanul összefonódik.

J. Goldenlane új regényének színes, mesteri precizitással felépített világa kiváló érzékkel hozza össze a YA klasszikus elemeit, egy posztapokaliptikus világ képeit, és a finom humort – túllépve a megszokott kereteken, a fiatal és lélekben fiatal olvasók számára egyaránt emlékezetes módon mutatva be az új világrend meghatározó uralkodóházának intrikáit és a felnőttként helytálló fiatalok küzdelmeit.

J. Goldenlane további boltunkban kapható könyvei (még 9 db) >>


További ajánlataink:
Kápráztatni készTöbbnyelvű italkislexikonSchmidt történeteKitaszítvaA Szivárvány-akció
Kápráztatni készTöbbnyelvű italkislexikonSchmidt történeteKitaszítvaA Szivárvány-akció
1000 Ft
Megtakarítás: 499 Ft
2450 Ft
Megtakarítás: 1050 Ft
1800 Ft
Megtakarítás: 690 Ft
1100 Ft
Megtakarítás: 90 Ft
1800 Ft
Megtakarítás: 450 Ft
Kápráztatni kész vásárlásTöbbnyelvű italkislexikon vásárlásSchmidt története vásárlásKitaszítva vásárlásA Szivárvány-akció vásárlás

Mágus: A tanítvány (Képregény)Narnia krónikái kifestőAz ÚtonállóSzívtipróVámpír: Mesélők könyve
Mágus: A tanítvány (Képregény)Narnia krónikái kifestőAz ÚtonállóSzívtipróVámpír: Mesélők könyve
2800 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
790 Ft2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
500 Ft
Megtakarítás: 990 Ft
4270 Ft
Megtakarítás: 220 Ft
Mágus: A tanítvány (Képregény) vásárlásNarnia krónikái kifestő vásárlásAz Útonálló vásárlásSzívtipró vásárlásVámpír: Mesélők könyve vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871