Fantasy Bolt
 

J. Goldenlane: Napnak fénye

Napnak fénye leírás
Napnak fénye
Ezt ma tőlünk
2840 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 150 Ft

darabot
 vásárlás
Mi jöhet egy világháború után?

Természetesen egy újabb világháború – állítja őfelsége, Tien Naga-Hai Huang-Ti, mert a történelem szerint az emberiség rendre elfelejti az atombombázás borzalmait, és mindig jön egy újabb Utolsó Háború.

Az ifjú császárnak, aki negyedik az Új Császárok sorában a Kínai Birodalom élén, rögtön a koronázása után leküzdhetetlennek látszó kihívásokkal kell szembenéznie: a kívülről fenyegető Ausztrál Föderáció mellett minden pillanatban számolnia kell a Birodalmon belüli riválisaival is.

Ticca Min sokáig azt hitte, hogy a jövője semmiben sem fog különbözni a kockanegyedek többi lakójának életétől. Jobb, ha az álmait még magának sem meri bevallani, csak elfogadja az egyetlen lehetséges utat.

Egyetlen pillanat, egyetlen döntés elég, hogy minden megváltozzon körülötte… és ami kezdetben csak izgalmas kalandnak tűnik, az idővel olyan események elindítója lesz, amellyel a Birodalom és a világ békéje is veszélybe kerül, az uralkodó és alattvalói sorsa pedig elválaszthatatlanul összefonódik.

J. Goldenlane új regényének színes, mesteri precizitással felépített világa kiváló érzékkel hozza össze a YA klasszikus elemeit, egy posztapokaliptikus világ képeit, és a finom humort – túllépve a megszokott kereteken, a fiatal és lélekben fiatal olvasók számára egyaránt emlékezetes módon mutatva be az új világrend meghatározó uralkodóházának intrikáit és a felnőttként helytálló fiatalok küzdelmeit.

J. Goldenlane további boltunkban kapható könyvei (még 8 db) >>


További ajánlataink:
A csillagok uraAz utolsó lépésHazugságok erődjeTenisz-iskolaA Hajnalvándor útja - Narnia Krónikái 5.
A csillagok uraAz utolsó lépésHazugságok erődjeTenisz-iskolaA Hajnalvándor útja - Narnia Krónikái 5.
1900 Ft
Megtakarítás: 98 Ft
3320 Ft
Megtakarítás: 170 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
2000 Ft
Megtakarítás: 990 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 490 Ft
A csillagok ura vásárlásAz utolsó lépés vásárlásHazugságok erődje vásárlásTenisz-iskola vásárlásA Hajnalvándor útja - Narnia Krónikái 5. vásárlás

Gyilkosság az Orient expresszenKlánkönyvek: VentrueLaura csillagaBukott angyalokNarnia Krónikái – Az ezüst trón
Gyilkosság az Orient expresszenKlánkönyvek: VentrueLaura csillagaBukott angyalokNarnia Krónikái – Az ezüst trón
1440 Ft
Megtakarítás: 360 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 390 Ft
2180 Ft
Megtakarítás: 118 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 490 Ft
Gyilkosság az Orient expresszen vásárlásKlánkönyvek: Ventrue vásárlásLaura csillaga vásárlásBukott angyalok vásárlásNarnia Krónikái – Az ezüst trón vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871