Fantasy Bolt
 

J. Goldenlane: Napnak fénye

Napnak fénye leírás
Napnak fénye
Ezt ma tőlünk
2840 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 150 Ft

darabot
 vásárlás
Mi jöhet egy világháború után?

Természetesen egy újabb világháború – állítja őfelsége, Tien Naga-Hai Huang-Ti, mert a történelem szerint az emberiség rendre elfelejti az atombombázás borzalmait, és mindig jön egy újabb Utolsó Háború.

Az ifjú császárnak, aki negyedik az Új Császárok sorában a Kínai Birodalom élén, rögtön a koronázása után leküzdhetetlennek látszó kihívásokkal kell szembenéznie: a kívülről fenyegető Ausztrál Föderáció mellett minden pillanatban számolnia kell a Birodalmon belüli riválisaival is.

Ticca Min sokáig azt hitte, hogy a jövője semmiben sem fog különbözni a kockanegyedek többi lakójának életétől. Jobb, ha az álmait még magának sem meri bevallani, csak elfogadja az egyetlen lehetséges utat.

Egyetlen pillanat, egyetlen döntés elég, hogy minden megváltozzon körülötte… és ami kezdetben csak izgalmas kalandnak tűnik, az idővel olyan események elindítója lesz, amellyel a Birodalom és a világ békéje is veszélybe kerül, az uralkodó és alattvalói sorsa pedig elválaszthatatlanul összefonódik.

J. Goldenlane új regényének színes, mesteri precizitással felépített világa kiváló érzékkel hozza össze a YA klasszikus elemeit, egy posztapokaliptikus világ képeit, és a finom humort – túllépve a megszokott kereteken, a fiatal és lélekben fiatal olvasók számára egyaránt emlékezetes módon mutatva be az új világrend meghatározó uralkodóházának intrikáit és a felnőttként helytálló fiatalok küzdelmeit.

J. Goldenlane további boltunkban kapható könyvei (még 8 db) >>


További ajánlataink:
NejlonangyalLégicsapásMandalafestésGyere, szinezzünk!A hit védelmezői - Papok és lovagok útmutatója
NejlonangyalLégicsapásMandalafestésGyere, szinezzünk!A hit védelmezői - Papok és lovagok útmutatója
1980 Ft
Megtakarítás: 500 Ft
950 Ft
Megtakarítás: 48 Ft
400 Ft
Megtakarítás: 50 Ft
250 Ft
Megtakarítás: 245 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
Nejlonangyal vásárlásLégicsapás vásárlásMandalafestés vásárlásGyere, szinezzünk! vásárlásA hit védelmezői - Papok és lovagok útmutatója vásárlás

A szépség nagyköveteA hívek felemelkedéseLegendás Druss első krónikájaAngelina BalerinaHarcos: En Garde
A szépség nagyköveteA hívek felemelkedéseLegendás Druss első krónikájaAngelina BalerinaHarcos: En Garde
2500 Ft
Megtakarítás: 999 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 450 Ft
1420 Ft
Megtakarítás: 78 Ft
A szépség nagykövete vásárlásA hívek felemelkedése vásárlásLegendás Druss első krónikája vásárlásAngelina Balerina vásárlásHarcos: En Garde vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871