Fantasy Bolt
 

J. Goldenlane: Napnak fénye

Napnak fénye leírás
Napnak fénye
Ezt ma tőlünk
2840 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 150 Ft

darabot
 vásárlás
Mi jöhet egy világháború után?

Természetesen egy újabb világháború – állítja őfelsége, Tien Naga-Hai Huang-Ti, mert a történelem szerint az emberiség rendre elfelejti az atombombázás borzalmait, és mindig jön egy újabb Utolsó Háború.

Az ifjú császárnak, aki negyedik az Új Császárok sorában a Kínai Birodalom élén, rögtön a koronázása után leküzdhetetlennek látszó kihívásokkal kell szembenéznie: a kívülről fenyegető Ausztrál Föderáció mellett minden pillanatban számolnia kell a Birodalmon belüli riválisaival is.

Ticca Min sokáig azt hitte, hogy a jövője semmiben sem fog különbözni a kockanegyedek többi lakójának életétől. Jobb, ha az álmait még magának sem meri bevallani, csak elfogadja az egyetlen lehetséges utat.

Egyetlen pillanat, egyetlen döntés elég, hogy minden megváltozzon körülötte… és ami kezdetben csak izgalmas kalandnak tűnik, az idővel olyan események elindítója lesz, amellyel a Birodalom és a világ békéje is veszélybe kerül, az uralkodó és alattvalói sorsa pedig elválaszthatatlanul összefonódik.

J. Goldenlane új regényének színes, mesteri precizitással felépített világa kiváló érzékkel hozza össze a YA klasszikus elemeit, egy posztapokaliptikus világ képeit, és a finom humort – túllépve a megszokott kereteken, a fiatal és lélekben fiatal olvasók számára egyaránt emlékezetes módon mutatva be az új világrend meghatározó uralkodóházának intrikáit és a felnőttként helytálló fiatalok küzdelmeit.

J. Goldenlane további boltunkban kapható könyvei (még 9 db) >>


További ajánlataink:
FegyvertársakMegszállottságUtóhatásÁrnyasvölgyMindig magasabbra
FegyvertársakMegszállottságUtóhatásÁrnyasvölgyMindig magasabbra
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
1800 Ft
Megtakarítás: 699 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
1800 Ft
Megtakarítás: 478 Ft
Fegyvertársak vásárlásMegszállottság vásárlásUtóhatás vásárlásÁrnyasvölgy vásárlásMindig magasabbra vásárlás

A tékozló koldus 3.Káin bélyegeA világ szeme I. (2. kiadás)ÁrnyfalA bolhedor lovagjai (Álomfogó sorozat)
A tékozló koldus 3.Káin bélyegeA világ szeme I. (2. kiadás)ÁrnyfalA bolhedor lovagjai (Álomfogó sorozat)
1600 Ft
Megtakarítás: 400 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 499 Ft
1600 Ft
Megtakarítás: 598 Ft
2375 Ft
Megtakarítás: 125 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
A tékozló koldus 3. vásárlásKáin bélyege vásárlásA világ szeme I. (2. kiadás) vásárlásÁrnyfal vásárlásA bolhedor lovagjai (Álomfogó sorozat) vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 - 2023 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-280-7932