Fantasy Bolt
 

J. Goldenlane: Napnak fénye

Napnak fénye leírás
Napnak fénye
Ezt ma tőlünk
2840 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 150 Ft

darabot
 vásárlás
Mi jöhet egy világháború után?

Természetesen egy újabb világháború – állítja őfelsége, Tien Naga-Hai Huang-Ti, mert a történelem szerint az emberiség rendre elfelejti az atombombázás borzalmait, és mindig jön egy újabb Utolsó Háború.

Az ifjú császárnak, aki negyedik az Új Császárok sorában a Kínai Birodalom élén, rögtön a koronázása után leküzdhetetlennek látszó kihívásokkal kell szembenéznie: a kívülről fenyegető Ausztrál Föderáció mellett minden pillanatban számolnia kell a Birodalmon belüli riválisaival is.

Ticca Min sokáig azt hitte, hogy a jövője semmiben sem fog különbözni a kockanegyedek többi lakójának életétől. Jobb, ha az álmait még magának sem meri bevallani, csak elfogadja az egyetlen lehetséges utat.

Egyetlen pillanat, egyetlen döntés elég, hogy minden megváltozzon körülötte… és ami kezdetben csak izgalmas kalandnak tűnik, az idővel olyan események elindítója lesz, amellyel a Birodalom és a világ békéje is veszélybe kerül, az uralkodó és alattvalói sorsa pedig elválaszthatatlanul összefonódik.

J. Goldenlane új regényének színes, mesteri precizitással felépített világa kiváló érzékkel hozza össze a YA klasszikus elemeit, egy posztapokaliptikus világ képeit, és a finom humort – túllépve a megszokott kereteken, a fiatal és lélekben fiatal olvasók számára egyaránt emlékezetes módon mutatva be az új világrend meghatározó uralkodóházának intrikáit és a felnőttként helytálló fiatalok küzdelmeit.

J. Goldenlane további boltunkban kapható könyvei (még 8 db) >>


További ajánlataink:
Egyenjogú rítusokLakásdíszítésPumukli az élelmes koboldÉbredő sötétségDávid király krónikája
Egyenjogú rítusokLakásdíszítésPumukli az élelmes koboldÉbredő sötétségDávid király krónikája
2650 Ft
Megtakarítás: 140 Ft
3000 Ft
Megtakarítás: 990 Ft
1800 Ft
Megtakarítás: 690 Ft
2000 Ft
Megtakarítás: 499 Ft
1800 Ft
Megtakarítás: 699 Ft
Egyenjogú rítusok vásárlásLakásdíszítés vásárlásPumukli az élelmes kobold vásárlásÉbredő sötétség vásárlásDávid király krónikája vásárlás

HősEzüstsólyom KarmaA tékozló koldus 2.KeresztutakDonna játszóháza
HősEzüstsólyom KarmaA tékozló koldus 2.KeresztutakDonna játszóháza
3790 Ft
Megtakarítás: 200 Ft
1900 Ft
Megtakarítás: 98 Ft
1600 Ft
Megtakarítás: 400 Ft
1900 Ft
Megtakarítás: 98 Ft
3400 Ft
Megtakarítás: 1590 Ft
Hős vásárlásEzüstsólyom Karma vásárlásA tékozló koldus 2. vásárlásKeresztutak vásárlásDonna játszóháza vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871