Fantasy Bolt
 

Marcus Meadow: Vér a véremből

Vér a véremből leírás
Vér a véremből
Ezt ma tőlünk
1900 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 98 Ft

darabot
 vásárlás

Egy cinikus zsaru.

Egy névtelen gyilkos.

Egy bosszút kívánó apa.

Egy szexis tengerésztiszt.

Egy halálosztó profi.

Az amerikai elnökválasztási kampány finisében járunk. Az elnök és kihívója naponta több ezer mérföldet repül, hogy a hatalmas ország különböző pontjain szerezzen magának támogatókat. Az elnök rosszul áll, a kihívó, alig két héttel a végső szavazás előtt, komoly előnyre tett szert. És akkor, a kritikus pillanatban az ország vezetőjének lelkiállapota meginog. Döntenie kell, apa, vagy politikus-e inkább? Az elnök és kampánystábja útjai szétválnak. Meg lehet-e választtatni egy embert saját maga ellenében? Ezalatt a város másik felében egy, a munkájába belefáradt gyilkossági nyomozó néhány nap alatt eljut addig, hogy a játszma többé már nem mások életére megy, hanem ő válik üldözött vaddá. De vajon ki az üldöző? A nyomozó menekül, miközben fogalma sincs, ki üldözi, útját viszont holttestek szegélyezik. Ha életben akar maradni, fel kell adnia az utolsó erkölcsi kötelékeket is. Éppen azokat, amelyek addig megkülönböztették azoktól, akiket elfogott.

A történet egy rutinügynek tűnő nyomozással indul, s valahová egészen máshová vezet. Vajon mi köze az Egyesült Államok elnökének egy washingtoni bankrabláshoz? A titkosszolgálat és a városi rendőrség vezetése tulajdonképpen melyik csapatban játszik? Kudarcba fullad-e a választási kampány? Megannyi kérdés, melyek felmerülnek az olvasóban, s amelyekre a választ csak a történet végén kaphatja meg.

A regény, amelyet most az olvasó a kezében tart, az emberölési ügyekkel foglalkozó rendőrtiszt, Marcus Meadow első regénye, melyet a párbeszédek és módszerek valóságon alapuló leírása, hitelessége tesz letehetetlenné.

Marcus Meadow további boltunkban kapható könyvei (még 2 db) >>


További ajánlataink:
KantátaBíborgyöngyök 2. - Ármányok és álcák100 jó kérdés a papagájokrólHarcos nőkKi kicsoda 2006
KantátaBíborgyöngyök 2. - Ármányok és álcák100 jó kérdés a papagájokrólHarcos nőkKi kicsoda 2006
2650 Ft
Megtakarítás: 140 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 490 Ft
1800 Ft
Megtakarítás: 699 Ft
9000 Ft
Megtakarítás: 5000 Ft
Kantáta vásárlásBíborgyöngyök 2. - Ármányok és álcák vásárlás100 jó kérdés a papagájokról vásárlásHarcos nők vásárlásKi kicsoda 2006 vásárlás

NeverwinterAz ötödik elefántBűnjelBűvös hajó I. kötetLaura csillaga
NeverwinterAz ötödik elefántBűnjelBűvös hajó I. kötetLaura csillaga
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
760 Ft
Megtakarítás: 8 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 390 Ft
Neverwinter vásárlásAz ötödik elefánt vásárlásBűnjel vásárlásBűvös hajó I. kötet vásárlásLaura csillaga vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871