Fantasy Bolt
 

Marcus Meadow: Vér a véremből

Vér a véremből leírás
Vér a véremből
Ezt ma tőlünk
1900 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 98 Ft

darabot
 vásárlás

Egy cinikus zsaru.

Egy névtelen gyilkos.

Egy bosszút kívánó apa.

Egy szexis tengerésztiszt.

Egy halálosztó profi.

Az amerikai elnökválasztási kampány finisében járunk. Az elnök és kihívója naponta több ezer mérföldet repül, hogy a hatalmas ország különböző pontjain szerezzen magának támogatókat. Az elnök rosszul áll, a kihívó, alig két héttel a végső szavazás előtt, komoly előnyre tett szert. És akkor, a kritikus pillanatban az ország vezetőjének lelkiállapota meginog. Döntenie kell, apa, vagy politikus-e inkább? Az elnök és kampánystábja útjai szétválnak. Meg lehet-e választtatni egy embert saját maga ellenében? Ezalatt a város másik felében egy, a munkájába belefáradt gyilkossági nyomozó néhány nap alatt eljut addig, hogy a játszma többé már nem mások életére megy, hanem ő válik üldözött vaddá. De vajon ki az üldöző? A nyomozó menekül, miközben fogalma sincs, ki üldözi, útját viszont holttestek szegélyezik. Ha életben akar maradni, fel kell adnia az utolsó erkölcsi kötelékeket is. Éppen azokat, amelyek addig megkülönböztették azoktól, akiket elfogott.

A történet egy rutinügynek tűnő nyomozással indul, s valahová egészen máshová vezet. Vajon mi köze az Egyesült Államok elnökének egy washingtoni bankrabláshoz? A titkosszolgálat és a városi rendőrség vezetése tulajdonképpen melyik csapatban játszik? Kudarcba fullad-e a választási kampány? Megannyi kérdés, melyek felmerülnek az olvasóban, s amelyekre a választ csak a történet végén kaphatja meg.

A regény, amelyet most az olvasó a kezében tart, az emberölési ügyekkel foglalkozó rendőrtiszt, Marcus Meadow első regénye, melyet a párbeszédek és módszerek valóságon alapuló leírása, hitelessége tesz letehetetlenné.

Marcus Meadow további boltunkban kapható könyvei (még 2 db) >>


További ajánlataink:
Az ötödik elefántHazafiak és zsarnokokFekete harisnyákTenisz-iskolaÉjfél
Az ötödik elefántHazafiak és zsarnokokFekete harisnyákTenisz-iskolaÉjfél
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
2460 Ft
Megtakarítás: 130 Ft
1200 Ft
Megtakarítás: 270 Ft
2000 Ft
Megtakarítás: 990 Ft
3315 Ft
Megtakarítás: 175 Ft
Az ötödik elefánt vásárlásHazafiak és zsarnokok vásárlásFekete harisnyák vásárlásTenisz-iskola vásárlásÉjfél vásárlás

Berci az időjós kiscsacsi és más történetekÉjasszonyokGalilei lányaÖrökségOfélia úszni tanul
Berci az időjós kiscsacsi és más történetekÉjasszonyokGalilei lányaÖrökségOfélia úszni tanul
1500 Ft
Megtakarítás: 375 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
2200 Ft
Megtakarítás: 499 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 490 Ft
Berci az időjós kiscsacsi és más történetek vásárlásÉjasszonyok vásárlásGalilei lánya vásárlásÖrökség vásárlásOfélia úszni tanul vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871