Fantasy Bolt
 

Gherbod Fleming: A bíró

A bíró leírás
A bíró
Ezt ma tőlünk
2370 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 120 Ft

darabot
 vásárlás
Sorozat: Vampire, 2. kötet
Sorozat: Vadász és Préda, 2. kötet

Ki ítélkezhet?

Douglas Sand, a középkorú menedzser élete veszteségekkel és csalódásokkal teli. Jó állása, szép otthona van semmire nem vágyik... kivéve talán arra, hogy minden másképp legyen, vagy legalábbis úgy, mint néhány évvel ezelőtt. Mielőtt a fia meghalt volna. Mielőtt ő és a felesége elvesztették volna a rajongásukat egymás iránt. Mielőtt egy munkatárs holtteste előkerült volna.

Sands azon vette észre magát, hogy sokkal jobban vágyódik a múlt után, mint mielőtt elkezdett volna látni és hallani olyan dolgokat, amelyek nem illettek az általa ismert világba. Szörnyek lappangtak az árnyak közt, vágyakozva a számára legértékesebb értékekre. De mielőtt ráeszmélt volna a Sötétség Világának igazságaira, Douglas Sand rákényszerült, hogy elfogadja azokat a túl emberi hibákat, melyeket régebben elkövetett. Segíteni nem tudott, de elgondolkozott azon, hogy lehet-e jó bírája a felfedezett természetfeletti erőknek.

A bíró a második része a Vadász és préda hatkötetes sorozatának, mely felfedezi a vadászok érkezését a Sötétség Világába, és a természetfeletti lényeket, melyekkel úgy érzik kötelességük szembeszállni. A történet folytatódik, és a határvonal a vadászok és az üldözöttek közt egyre jobban elhomályosodik.

Bővebben a Vampire sorozatról, illetve a sorozat további könyvei >>

Bővebben a Vadász és Préda sorozatról, illetve a sorozat további könyvei >>

Gherbod Fleming további boltunkban kapható könyvei (még 10 db) >>


További ajánlataink:
JégkrémcsodákMágus: A tanítvány (Képregény)Hera Főzőkönyv100 jó kérdés a madarakrólA bolhedor lovagjai (Álomfogó sorozat)
JégkrémcsodákMágus: A tanítvány (Képregény)Hera Főzőkönyv100 jó kérdés a madarakrólA bolhedor lovagjai (Álomfogó sorozat)
500 Ft
Megtakarítás: 780 Ft
2800 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
400 Ft
Megtakarítás: 190 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 390 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
Jégkrémcsodák vásárlásMágus: A tanítvány (Képregény) vásárlásHera Főzőkönyv vásárlás100 jó kérdés a madarakról vásárlásA bolhedor lovagjai (Álomfogó sorozat) vásárlás

A Vándorok Tarot café 2.A mell rendellenességeiIfini éjszakák (1. kötet)Árnyfal
A Vándorok Tarot café 2.A mell rendellenességeiIfini éjszakák (1. kötet)Árnyfal
3320 Ft
Megtakarítás: 170 Ft
1510 Ft
Megtakarítás: 380 Ft
1100 Ft
Megtakarítás: 580 Ft
2650 Ft
Megtakarítás: 140 Ft
1130 Ft
Megtakarítás: 60 Ft
A Vándorok  vásárlásTarot café 2. vásárlásA mell rendellenességei vásárlásIfini éjszakák (1. kötet) vásárlásÁrnyfal vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871