Fantasy Bolt
 

Raymond E. Feist: A démonkirály dühe I. (2. kiadás)

A démonkirály dühe I. (2. kiadás) leírás
A démonkirály dühe I. (2. kiadás)
Ezt ma tőlünk
2180 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 118 Ft

darabot
 vásárlás
Sorozat: Kígyóháború, 3. kötet

Fekete Macros visszatért.

Midkemiára ismét ráborult a Smaragd királynő baljós árnyéka. A sötét fenség kegyetlen hadai készen állnak arra, hogy pusztító támadást intézzenek a Szigetkirályság ellen. A végső küzdelem küszöbén Pug, a mágus és gyermekkori jó barátja Tomas, a híres harcos felfedezi, hogy sokkal gonoszabb dolog fenyegeti világukat, mint a királynő varázslata. Elemi erejű, rosszindulatú hatalmak készülnek a támadásra… Olyan hatalmak, amelyek darabokra szaggathatják Midkemiát, hacsak Pug és küzdőtársai nem lesznek képesek megkeresni Fekete Macrost, a rég eltűnt varázslót, hogy a legendás mágus hatalmas ereje is méltó szerepet kaphasson a véres küzdelemben.

A Démonkirály dühöngése a világszerte hatalmas sikert aratott Kígyóháború monda lenyűgöző harmadik része. E hihetetlenül izgalmas sorozat mára már igazi klasszikussá vált. A magával ragadó történetnek, a mély karakterábrázolásnak és az eposzi mélységű csatáknak köszönhetően Raymond E. Feist ma már a világ egyik legnépszerűbb fantasy szerzője.

Bővebben a Kígyóháború sorozatról, illetve a sorozat további könyvei >>

Raymond E. Feist további boltunkban kapható könyvei (még 24 db) >>


Ehhez a termékhez ezt vették még:
A démonkirály dühe II. (2. kiadás)A kalmárfejedelem titka (2. kiadás)A sötét királynő árnyéka (2. kiadás)A sötétség kapujaTörött korona (2. kiadás)
A démonkirály dühe II. (2. kiadás)A kalmárfejedelem titka (2. kiadás)A sötét királynő árnyéka (2. kiadás)A sötétség kapujaTörött korona (2. kiadás)
2180 Ft
Megtakarítás: 118 Ft
2180 Ft
Megtakarítás: 118 Ft
2090 Ft
Megtakarítás: 108 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
2850 Ft
Megtakarítás: 148 Ft
A démonkirály dühe II. (2. kiadás) vásárlásA kalmárfejedelem titka (2. kiadás) vásárlásA sötét királynő árnyéka (2. kiadás) vásárlásA sötétség kapuja vásárlásTörött korona (2. kiadás) vásárlás

További ajánlataink:
A Lucifer-játszmaVoodoo folyóHősKarr-Khazad kapuiHíd Terabithia földjére
A Lucifer-játszmaVoodoo folyóHősKarr-Khazad kapuiHíd Terabithia földjére
1900 Ft
Megtakarítás: 98 Ft
1420 Ft
Megtakarítás: 78 Ft
3790 Ft
Megtakarítás: 200 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 998 Ft
A Lucifer-játszma vásárlásVoodoo folyó vásárlásHős vásárlásKarr-Khazad kapui vásárlásHíd Terabithia földjére vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871