Fantasy Bolt
 

Robert Jordan: A tőrök útja

A tőrök útja leírás
A tőrök útja
Ezt ma tőlünk
1600 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 598 Ft

darabot
 vásárlás
Sorozat: Az idő kereke, 8. kötet

Az Idő Kereke forog, jönnek-mennek a korok. Emlékeket hagynak maguk után, melyek lassan legendává halványulnak, majd mítosszá. Végül a mítoszt is rég elfelejtik, mielőtt a kor, melyből ered, visszatérne.

A seanchanok elfoglalták Ebou Dart, de Nyneave, Elayne és Aviendha időben elmenekült. Caemlyn felé tartanak, hogy Elayne végre elfoglalhassa ősei trónját, ám útközben még a seanchanoknál is sokkal szörnyűbb ellenféllel kell szembenézniük.

Rand al'Thor most már Illian királya, és megesküdött, hogy nem hagyja, hogy a seanchanok bekebelezzék országát. Egyszer már legyőzte a tengerentúli hadsereget, de vajon most is sikerülni fog neki, miközben az asha'manek között már felüti a fejét az őrület?

Mindeközben a lázadó aes sedai-ok, és ifjú amyrlinük, Egwene al'Vere váratlanul szembekerülnek egy hadsereggel, amely meg akarja akadályozni, hogy Tar Valonba jussanak. De Egwene eltökélt szándéka, hogy megdöntse Elaidát, és újra egyesítse az aes sedai-okat. Még ő maga sem érti, hogy ezért neki - és társainak - mekkora árat kell fizetnie.

Robert Jordan az Idő Kereke sorozatban egy tolkieni igényességgel kidolgozott világot teremtett meg, és ehhez méltó a cselekmény szövése is. A regényfolyam a "high fantasy" stílus nagyszerű darabja, megunhatatlan olvasmány, mely a műfaj legjobb hagyományait követi.

Bővebben Az idő kereke sorozatról, illetve a sorozat további könyvei >>

Robert Jordan további boltunkban kapható könyvei (még 22 db) >>


További ajánlataink:
Thomas to the RescueSzületett vadászBefejezetlen portréMaszkabálSzabadság csillaga
Thomas to the RescueSzületett vadászBefejezetlen portréMaszkabálSzabadság csillaga
1000 Ft
Megtakarítás: 198 Ft
500 Ft
Megtakarítás: 1798 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 499 Ft
2650 Ft
Megtakarítás: 140 Ft
2000 Ft
Megtakarítás: 600 Ft
Thomas to the Rescue vásárlásSzületett vadász vásárlásBefejezetlen portré vásárlásMaszkabál vásárlásSzabadság csillaga vásárlás

Snow CrashHalhatatlanok nyomábanTenisz-iskolaMadame B. titkaAz éjsólyom röpte
Snow CrashHalhatatlanok nyomábanTenisz-iskolaMadame B. titkaAz éjsólyom röpte
2300 Ft
Megtakarítás: 570 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 499 Ft
2000 Ft
Megtakarítás: 990 Ft
1100 Ft
Megtakarítás: 490 Ft
500 Ft
Megtakarítás: 1798 Ft
Snow Crash vásárlásHalhatatlanok nyomában vásárlásTenisz-iskola vásárlásMadame B. titka vásárlásAz éjsólyom röpte vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871