Fantasy Bolt
 

Robert Jordan: A tőrök útja

A tőrök útja leírás
A tőrök útja
Ezt ma tőlünk
1600 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 598 Ft

darabot
 vásárlás
Sorozat: Az idő kereke, 8. kötet

Az Idő Kereke forog, jönnek-mennek a korok. Emlékeket hagynak maguk után, melyek lassan legendává halványulnak, majd mítosszá. Végül a mítoszt is rég elfelejtik, mielőtt a kor, melyből ered, visszatérne.

A seanchanok elfoglalták Ebou Dart, de Nyneave, Elayne és Aviendha időben elmenekült. Caemlyn felé tartanak, hogy Elayne végre elfoglalhassa ősei trónját, ám útközben még a seanchanoknál is sokkal szörnyűbb ellenféllel kell szembenézniük.

Rand al'Thor most már Illian királya, és megesküdött, hogy nem hagyja, hogy a seanchanok bekebelezzék országát. Egyszer már legyőzte a tengerentúli hadsereget, de vajon most is sikerülni fog neki, miközben az asha'manek között már felüti a fejét az őrület?

Mindeközben a lázadó aes sedai-ok, és ifjú amyrlinük, Egwene al'Vere váratlanul szembekerülnek egy hadsereggel, amely meg akarja akadályozni, hogy Tar Valonba jussanak. De Egwene eltökélt szándéka, hogy megdöntse Elaidát, és újra egyesítse az aes sedai-okat. Még ő maga sem érti, hogy ezért neki - és társainak - mekkora árat kell fizetnie.

Robert Jordan az Idő Kereke sorozatban egy tolkieni igényességgel kidolgozott világot teremtett meg, és ehhez méltó a cselekmény szövése is. A regényfolyam a "high fantasy" stílus nagyszerű darabja, megunhatatlan olvasmány, mely a műfaj legjobb hagyományait követi.

Bővebben Az idő kereke sorozatról, illetve a sorozat további könyvei >>

Robert Jordan további boltunkban kapható könyvei (még 21 db) >>


További ajánlataink:
Az ötödik elefántToxikoma – Tíz év drogvallomásaiSivatag kincseÚj tavaszMaigret és a vizsgálóbíró
Az ötödik elefántToxikoma – Tíz év drogvallomásaiSivatag kincseÚj tavaszMaigret és a vizsgálóbíró
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 490 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 998 Ft
1100 Ft
Megtakarítás: 400 Ft
Az ötödik elefánt vásárlásToxikoma – Tíz év drogvallomásai vásárlásSivatag kincse vásárlásÚj tavasz vásárlásMaigret és a vizsgálóbíró vásárlás

Erdőszélen, nádon, rétenMadame B. titkaAz utolsó lépésGyere, szinezzünk!Blackwood Farm
Erdőszélen, nádon, rétenMadame B. titkaAz utolsó lépésGyere, szinezzünk!Blackwood Farm
900 Ft
Megtakarítás: 90 Ft
1100 Ft
Megtakarítás: 490 Ft
3320 Ft
Megtakarítás: 170 Ft
250 Ft
Megtakarítás: 245 Ft
3700 Ft
Megtakarítás: 190 Ft
Erdőszélen, nádon, réten vásárlásMadame B. titka vásárlásAz utolsó lépés vásárlásGyere, szinezzünk! vásárlásBlackwood Farm vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871