Fantasy Bolt
 

Robert Jordan: A tél szíve I.

A tél szíve I. leírás
A tél szíve I.
Ezt ma tőlünk
1000 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 998 Ft

darabot
 vásárlás
Sorozat: Az idő kereke, 9. kötet

Az Idő Kereke forog, jönnek-mennek a korok. Emlékeket hagynak maguk után, melyek lassan legendává halványulnak, majd mítosszá. Végül a mítoszt is rég elfelejtik, mielőtt a Kor, melyből eredt, visszatérne.

Faile-t elrabolták a shaidók: Sevanna szobalánya lesz, ám a Tudós Asszonyok és Galina, a fogoly aes sedai is fel akarják használni tulajdon céljaikra. Perrin a felesége megmentésére indul, és szembe kell szállnia Berelain csábításával, valamint Masema, a Sárkány Prófétája őrületével is.

Elayne végre visszatért Caemlynbe, de távollétében mások is bejelentették igényüket az Oroszlános Trónra. Az örökösödési háborún kívül a Fekete ajah miatt is aggódnia kell. Orgyilkosok, kémek és mindenre elszánt aes sedai-ok közt kell békébe vezetnie az országát - és ha mindez még nem lenne elég, hirtelen Rand is felbukkan.

Rand és Min beutazzák az egész ismert világot, hogy az alkalmas pillanatban végezhessenek a szökevény asha'manekkel. Valódi céljuk persze nem ez, hanem a saidin megtisztítása: ehhez azonban a férfinak Nynaeve segítségére is szüksége van.

Robert Jordan az Idő Kereke sorozatban egy tolkieni igényességgel kidolgozott világot teremtett meg, és ehhez méltó a cselekmény szövése is. A regényfolyam a "high fantasy" stílus nagyszerű darabja, megunhatatlan olvasmány, mely a műfaj legjobb hagyományait követi.

Bővebben Az idő kereke sorozatról, illetve a sorozat további könyvei >>

Robert Jordan további boltunkban kapható könyvei (még 21 db) >>


További ajánlataink:
KeresztutakRúvel hegyi legenda (Álomfogó sorozat)Gyöngyvilág - GyöngyszövésSivatag kincseKözépkor - Tzimisce
KeresztutakRúvel hegyi legenda (Álomfogó sorozat)Gyöngyvilág - GyöngyszövésSivatag kincseKözépkor - Tzimisce
1900 Ft
Megtakarítás: 98 Ft
500 Ft
Megtakarítás: 1998 Ft
390 Ft1500 Ft
Megtakarítás: 490 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
Keresztutak vásárlásRúvel hegyi legenda (Álomfogó sorozat) vásárlásGyöngyvilág - Gyöngyszövés vásárlásSivatag kincse vásárlásKözépkor - Tzimisce vásárlás

Kísértés és háborúMisztikus és szent helyekAz élő halottA halasi veres köztársaság csudálatos történetjeHősök kora
Kísértés és háborúMisztikus és szent helyekAz élő halottA halasi veres köztársaság csudálatos történetjeHősök kora
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 499 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
1300 Ft
Megtakarítás: 500 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 1490 Ft
Kísértés és háború vásárlásMisztikus és szent helyek vásárlásAz élő halott vásárlásA halasi veres köztársaság csudálatos történetje vásárlásHősök kora vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871