Fantasy Bolt
 

Richard Baker: Elkárhozás

Elkárhozás leírás
Elkárhozás
Ezt ma tőlünk
2370 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 120 Ft

darabot
 vásárlás
Sorozat: A pókkirálynő háborúja, 3. kötet
Típus: Forgotten Realms
Típus: D&D

Menzoberranzan ellenségei lassan előbújnak rejtekükből, s a drow társadalmat elképzelhetetlenül borzalmas veszedelmek fenyegetik. Akár a Mélysötét áthatolhatatlan homályában, akár a kegyetlen felszíni világ kietlen vidékein, mindenhol gyilkos veszélyt jelent Lolth hallgatása.

A menzoberranzani felderítők két Ched Nasad-i túlélővel sokat megtudtak már, ám minden válasszal együtt ezernyi új kérdés merül fel. Most meg kell keresniük egy eretnek papot, aki elvezetheti őket istennőjükhöz, de megbízhat-e vajon a drow egy másik drow-ban?

A hatrészes sorozat harmadik regénye R. A. Salvatore elképzelt világa alapján készült. Fáklyaként világítja meg a birodalom vaksötét bugyrait, fény mellett azonban az árnyak is feketébbek.

Nimor Imphraezl hosszú ideje várakozott már. A gyengeség jeleire várt. Most végre megkapja a jelet, s nekiláthat küldetésének, hogy egy orgyilkos kegyetlenségével és egy drow ravaszságával felfegyverkezve magához ragadja a hatalmat Menzoberranzanban, míg Quenthel és a többiek egy pap után nyomoznak, akinek semmi oka rá, hogy segítsen nekik. Mert Lolth hallgat, s ugyan mi érdeke fűződne egy másik istennek vagy szolgájának ahhoz, hogy életre keltse a Pókkirálynőt?

A kis csapat elindul hát Anauroch perzselő sivatagán át a Mélysötét végtelen labirintusán keresztül hosszú küldetésére, hogy istennőjük nyomára bukkanjanak. Aki talán egyszer visszatér, pompásabban, mint valaha, vagy örökre elhagyja drow gyermekeit, hogy fagyos elkárhozásba taszítsa őket. Végleg kirobban a Pókkirálynő háborúja.

Bővebben A pókkirálynő háborúja sorozatról, illetve a sorozat további könyvei >>

További Forgotten Realms könyvek >>

További D&D könyvek >>


További ajánlataink:
Gyilkosság az Orient expresszenUtólsó előtti álomCserépállatokMágus: A tanítvány (Képregény)Klánkönyvek: Toreádor
Gyilkosság az Orient expresszenUtólsó előtti álomCserépállatokMágus: A tanítvány (Képregény)Klánkönyvek: Toreádor
1440 Ft
Megtakarítás: 360 Ft
1800 Ft
Megtakarítás: 690 Ft
500 Ft
Megtakarítás: 90 Ft
2800 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
Gyilkosság az Orient expresszen vásárlásUtólsó előtti álom vásárlásCserépállatok vásárlásMágus: A tanítvány (Képregény) vásárlásKlánkönyvek: Toreádor vásárlás

Sárkány a kardbanSzívtipróLiliom és vérÁlmomban már láttalakA Hajnalvándor útja - Narnia Krónikái 5.
Sárkány a kardbanSzívtipróLiliom és vérÁlmomban már láttalakA Hajnalvándor útja - Narnia Krónikái 5.
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
500 Ft
Megtakarítás: 990 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
900 Ft
Megtakarítás: 390 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 490 Ft
Sárkány a kardban vásárlásSzívtipró vásárlásLiliom és vér vásárlásÁlmomban már láttalak vásárlásA Hajnalvándor útja - Narnia Krónikái 5. vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871