Fantasy Bolt
 

Richard Baker: Elkárhozás

Elkárhozás leírás
Elkárhozás
Ezt ma tőlünk
2370 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 120 Ft

darabot
 vásárlás
Sorozat: A pókkirálynő háborúja, 3. kötet
Típus: Forgotten Realms
Típus: D&D

Menzoberranzan ellenségei lassan előbújnak rejtekükből, s a drow társadalmat elképzelhetetlenül borzalmas veszedelmek fenyegetik. Akár a Mélysötét áthatolhatatlan homályában, akár a kegyetlen felszíni világ kietlen vidékein, mindenhol gyilkos veszélyt jelent Lolth hallgatása.

A menzoberranzani felderítők két Ched Nasad-i túlélővel sokat megtudtak már, ám minden válasszal együtt ezernyi új kérdés merül fel. Most meg kell keresniük egy eretnek papot, aki elvezetheti őket istennőjükhöz, de megbízhat-e vajon a drow egy másik drow-ban?

A hatrészes sorozat harmadik regénye R. A. Salvatore elképzelt világa alapján készült. Fáklyaként világítja meg a birodalom vaksötét bugyrait, fény mellett azonban az árnyak is feketébbek.

Nimor Imphraezl hosszú ideje várakozott már. A gyengeség jeleire várt. Most végre megkapja a jelet, s nekiláthat küldetésének, hogy egy orgyilkos kegyetlenségével és egy drow ravaszságával felfegyverkezve magához ragadja a hatalmat Menzoberranzanban, míg Quenthel és a többiek egy pap után nyomoznak, akinek semmi oka rá, hogy segítsen nekik. Mert Lolth hallgat, s ugyan mi érdeke fűződne egy másik istennek vagy szolgájának ahhoz, hogy életre keltse a Pókkirálynőt?

A kis csapat elindul hát Anauroch perzselő sivatagán át a Mélysötét végtelen labirintusán keresztül hosszú küldetésére, hogy istennőjük nyomára bukkanjanak. Aki talán egyszer visszatér, pompásabban, mint valaha, vagy örökre elhagyja drow gyermekeit, hogy fagyos elkárhozásba taszítsa őket. Végleg kirobban a Pókkirálynő háborúja.

Bővebben A pókkirálynő háborúja sorozatról, illetve a sorozat további könyvei >>

További Forgotten Realms könyvek >>

További D&D könyvek >>


További ajánlataink:
VarázskopóVörösmarty Mihály válogatott költeményekAz igazság paradoxonaÁrnyak könyveA Lucifer-játszma
VarázskopóVörösmarty Mihály válogatott költeményekAz igazság paradoxonaÁrnyak könyveA Lucifer-játszma
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
700 Ft
Megtakarítás: 299 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
1900 Ft
Megtakarítás: 98 Ft
Varázskopó vásárlásVörösmarty Mihály válogatott költemények vásárlásAz igazság paradoxona vásárlásÁrnyak könyve vásárlásA Lucifer-játszma vásárlás

A 26-szor klónozott Nordy Fox kalandjaiA romlás cseppjeiA fogadós énekeVideókamerásk kézikönyve15 perc hírnév
A 26-szor klónozott Nordy Fox kalandjaiA romlás cseppjeiA fogadós énekeVideókamerásk kézikönyve15 perc hírnév
1890 Ft
Megtakarítás: 100 Ft
500 Ft
Megtakarítás: 1798 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 499 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 490 Ft
A 26-szor klónozott Nordy Fox kalandjai vásárlásA romlás cseppjei vásárlásA fogadós éneke vásárlásVideókamerásk kézikönyve vásárlás15 perc hírnév vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871