Fantasy Bolt
 

Robert Jordan: Hódít az árnyék II. (2. kiadás)

Hódít az árnyék II. (2. kiadás) leírás
Hódít az árnyék II. (2. kiadás)
Ezt ma tőlünk
2100 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 890 Ft

darabot
 vásárlás
Sorozat: Az idő kereke, 4. kötet

Rand al'Thor visszatért az emberek közé Rhuidean csapdákkal teli városából, ám az aielek egy része nem hajlandó elismerni, hogy egy idegen a kiválasztott megmentőjük. A testvérháború kitörése csak idő kérdése.

Nynaeve és Elayne Tanchicóban nem csak a polgárháborús csőcselékkel, de a Fény Gyermekeinek inkvizítorával, árnybarátokkal és emberrablókkal is küzdelemre kényszerül.

A folyóközbe hazatérő Perrin egyszerre veszi fel a harcot a farmokat pusztító, embereket zabáló trallokokkal, és a lelkeket megtörő, arrogáns és könyörtelen fehérköpenyekkel. Ráadásul rádöbben arra, hogy halálosan szerelmes.

Miközben ismét hódít az Árnyék, Rand szembetalálja magát egy olyan férfival, aki háromezer évvel ezelőtt is mestere volt már annak, amit az Újjászületett Sárkány csak most kezd el kitanulni. Kettejük küzdelme dönthet a világ sorsáról.

Az Idő Kereke forog, jönnek-mennek a korok. Emlékeket hagynak maguk után, amelyek lassan legendává halványulnak, majd mítosszá. Végül a mítoszt is rég elfelejtik, mielőtt a kor, amelyből eredt, visszatérne. A Harmadik Korban, a próféciák korában maga a világ és az Idő sorsa dől el. Minden, ami volt és ami lesz, az Árnyékba veszhet még.

Robert Jordan az Idő kereke sorozatban egy tolkieni igényességgel kidolgozott világot teremtett meg, és ehhez méltó a cselekmény szövése is. A regényfolyam a "high fantasy" stílus nagyszerű darabja, megunhatatlan olvasmány a műfaj legjobb hagyományait követi.Bővebben Az idő kereke sorozatról, illetve a sorozat további könyvei >>

Robert Jordan további boltunkban kapható könyvei (még 21 db) >>


További ajánlataink:
ShiatsuÓlomerdőUtóhatásA titkos hódolóNemezelés
ShiatsuÓlomerdőUtóhatásA titkos hódolóNemezelés
1800 Ft
Megtakarítás: 690 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
500 Ft
Megtakarítás: 1990 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 450 Ft
450 Ft
Shiatsu vásárlásÓlomerdő vásárlásUtóhatás vásárlásA titkos hódoló vásárlásNemezelés vásárlás

A bolhedor lovagjai (Álomfogó sorozat)PszichotrópE. T. a földönkívüliGyémántkönnyNew York éjszaka
A bolhedor lovagjai (Álomfogó sorozat)PszichotrópE. T. a földönkívüliGyémántkönnyNew York éjszaka
500 Ft
Megtakarítás: 2490 Ft
500 Ft
Megtakarítás: 1498 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 290 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 1298 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
A bolhedor lovagjai (Álomfogó sorozat) vásárlásPszichotróp vásárlásE. T. a földönkívüli vásárlásGyémántkönny vásárlásNew York éjszaka vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871