Fantasy Bolt
 

Brandon Sanderson: Ködszerzet III. kötet

Ködszerzet III. kötet leírás
Ködszerzet III. kötet
Ezt ma tőlünk
2840 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 150 Ft

darabot
 vásárlás
A gonosz legyőzetett - de a háború csak most kezdődik.

Mégis sikerült véghezvinni a lehetetlent: az Uralkodó - az ember, aki évezredekig istenkirályként trónolt rettenetes elnyomás alatt tengődő népe felett - semmivé lett. Ám Kelsier, az Uralkodót megdöntő lázadás szülőatyja szintén halott. Az új világ megteremtésének csodálatos feladata ifjú pártfogoltjára, Vinre - az utcagyerekből lett ködszerzetre -, és a lány kedvesére, Elend Venture-re - az idealista álmokat dédelgető fiatal nemesre - maradt.

Az istenkirály hajdani Végső Birodalma részeire hullott: a néhai fővárosból kormányzó Elendet, a Középső Uradalom királyát egy választott testület, a Nagygyűlés ellenőrzi, míg a többi részek önjelölt királyai - köztük Elend kegyetlen apjával, Straff Venture-rel - jóval kíméletlenebb módon kormányoznak. És mindannyian azt lesik, miként keríthetnék hatalmukba Luthadelt.

Szaporodnak az Elend ellen megkísérelt orgyilkossági kísérletek, és rövidesen már több hadsereg is táborozik a főváros falai alatt. De Vint nem csupán ez aggasztja: az akarata ellenére köré szerveződő vallás mellett maga a köd is egyre furcsábban, egyre tudatosabban kezd viselkedni. Sőt, olykor mintha még alakot is öltene, hogy őt kísértse.

Az emberi és nem emberi seregek szorítása egyre fojtóbbá válik, Luthadel polgárai pedig vajmi kevéssé értenek a harchoz. Úgy tűnik, az ostromlottaknak csupán egy reményük maradt: a Megvilágosodás Kútjáról, és az általa nyerhető erőről szóló ősi legenda. Ám még ha létezik is a Kút, senki sem tudja, hol keresse, vagy hogy miként lehetne felhasználni az erejét.

Az események egyetlen, könyörtelen tényre világítanak rá: az Uralkodó elpusztításának feladata csupán könnyű kezdetnek nevezhető - az igazi kihívást a bukása által előidézett káosz sikeres túlélése jelenti.

Brandon Sanderson további boltunkban kapható könyvei (még 10 db) >>


További ajánlataink:
Al Capone és bandájaStílusok és formákLégicsapásSabbath színházaToxikoma – Tíz év drogvallomásai
Al Capone és bandájaStílusok és formákLégicsapásSabbath színházaToxikoma – Tíz év drogvallomásai
800 Ft
Megtakarítás: 68 Ft
6600 Ft
Megtakarítás: 2890 Ft
950 Ft
Megtakarítás: 48 Ft
1100 Ft
Megtakarítás: 300 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
Al Capone és bandája vásárlásStílusok és formák vásárlásLégicsapás vásárlásSabbath színháza vásárlásToxikoma – Tíz év drogvallomásai vásárlás

Ofélia úszni tanulMisztikus és szent helyekA csend tornyaiIsmered a Bibliát?Jemen - Utazás boldog Arábiában
Ofélia úszni tanulMisztikus és szent helyekA csend tornyaiIsmered a Bibliát?Jemen - Utazás boldog Arábiában
1500 Ft
Megtakarítás: 490 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 499 Ft
790 Ft1520 Ft
Megtakarítás: 380 Ft
2300 Ft
Megtakarítás: 699 Ft
Ofélia úszni tanul vásárlásMisztikus és szent helyek vásárlásA csend tornyai vásárlásIsmered a Bibliát? vásárlásJemen - Utazás boldog Arábiában vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871