Fantasy Bolt
 

Brandon Sanderson: Ködszerzet III. kötet

Ködszerzet III. kötet leírás
Ködszerzet III. kötet
Ezt ma tőlünk
2840 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 150 Ft

darabot
 vásárlás
A gonosz legyőzetett - de a háború csak most kezdődik.

Mégis sikerült véghezvinni a lehetetlent: az Uralkodó - az ember, aki évezredekig istenkirályként trónolt rettenetes elnyomás alatt tengődő népe felett - semmivé lett. Ám Kelsier, az Uralkodót megdöntő lázadás szülőatyja szintén halott. Az új világ megteremtésének csodálatos feladata ifjú pártfogoltjára, Vinre - az utcagyerekből lett ködszerzetre -, és a lány kedvesére, Elend Venture-re - az idealista álmokat dédelgető fiatal nemesre - maradt.

Az istenkirály hajdani Végső Birodalma részeire hullott: a néhai fővárosból kormányzó Elendet, a Középső Uradalom királyát egy választott testület, a Nagygyűlés ellenőrzi, míg a többi részek önjelölt királyai - köztük Elend kegyetlen apjával, Straff Venture-rel - jóval kíméletlenebb módon kormányoznak. És mindannyian azt lesik, miként keríthetnék hatalmukba Luthadelt.

Szaporodnak az Elend ellen megkísérelt orgyilkossági kísérletek, és rövidesen már több hadsereg is táborozik a főváros falai alatt. De Vint nem csupán ez aggasztja: az akarata ellenére köré szerveződő vallás mellett maga a köd is egyre furcsábban, egyre tudatosabban kezd viselkedni. Sőt, olykor mintha még alakot is öltene, hogy őt kísértse.

Az emberi és nem emberi seregek szorítása egyre fojtóbbá válik, Luthadel polgárai pedig vajmi kevéssé értenek a harchoz. Úgy tűnik, az ostromlottaknak csupán egy reményük maradt: a Megvilágosodás Kútjáról, és az általa nyerhető erőről szóló ősi legenda. Ám még ha létezik is a Kút, senki sem tudja, hol keresse, vagy hogy miként lehetne felhasználni az erejét.

Az események egyetlen, könyörtelen tényre világítanak rá: az Uralkodó elpusztításának feladata csupán könnyű kezdetnek nevezhető - az igazi kihívást a bukása által előidézett káosz sikeres túlélése jelenti.

Brandon Sanderson további boltunkban kapható könyvei (még 10 db) >>


További ajánlataink:
Szülessünk újjá 28 nap alatt!Apu mackójaSnow CrashOpálhajósSzakítópróba
Szülessünk újjá 28 nap alatt!Apu mackójaSnow CrashOpálhajósSzakítópróba
1800 Ft
Megtakarítás: 699 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 450 Ft
2300 Ft
Megtakarítás: 570 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
1800 Ft
Megtakarítás: 699 Ft
Szülessünk újjá 28 nap alatt! vásárlásApu mackója vásárlásSnow Crash vásárlásOpálhajós vásárlásSzakítópróba vásárlás

A neuralgikus pontyBerserk (Képregény)Izvilág ZsoltivalA hódító ágyasaFegyvertársak
A neuralgikus pontyBerserk (Képregény)Izvilág ZsoltivalA hódító ágyasaFegyvertársak
1000 Ft
Megtakarítás: 798 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
2200 Ft
Megtakarítás: 600 Ft
1600 Ft
Megtakarítás: 790 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
A neuralgikus ponty vásárlásBerserk (Képregény) vásárlásIzvilág Zsoltival vásárlásA hódító ágyasa vásárlásFegyvertársak vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871