Fantasy Bolt
 

Brandon Sanderson: A törvény ötvözete

A törvény ötvözete leírás
A törvény ötvözete
Ezt ma tőlünk
2840 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 150 Ft

darabot
 vásárlás
Brandon Sanderson, az ünnepelt Ködszerzet-trilógia után most ismét visszatér abba az epikus világba, amely megalapozta helyét a világ elsőszámú fantasy írói között.

A Ködszerzetben megismert események óta eltelt háromszáz évben Scadrial átalakult. Soha nem látott magasságú tornyok törnek az ég felé, vasút- és csatornahálózat szeli át a tájat. Ám ez a világ még mindig a mágia otthona.

Kelsier, Vin, Elend, Sazed, Kobold és a többiek már bekerültek a történelem – vagy a vallás – nagy alakjai közé, de az allo­mancia és ferukímia ősi mesterségeinek még a tudomány megújulása ellenére is van hely ebben az újjászületett világban. A városokon túl húzódó, gyéren lakott Végeken a mágia alapvető eszköz a rendet és igazságszolgáltatást fenntartó bátor férfiak és nők kezében.

Közéjük való Waxillium Ladrian is, a ritka ikerszerzet, aki mívesként fémekre taszít, viszont ferukimistaként csökkenteni vagy növelni tudja a testsúlyát. A Végeken eltöltött húsz esztendő után Wax egy családi haláleset miatt kénytelen visszatérni a metropoliszba, Elendelbe. Fel kell vennie a nemesi ház fejének halálával megüresedett posztot, ami nagy feladatokat ró rá, és méltóságteljes viselkedést követel meg tőle. Legalábbis Wax így hiszi, amíg csak számos kaland közepette rá nem döbben, hogy a város előkelő kúriáiban és elegáns fasorai alatt még a puszta Végek banditáinál is sokkalta nagyobb veszedelem rejtőzik.

Brandon Sanderson további boltunkban kapható könyvei (még 10 db) >>


Ehhez a termékhez ezt vették még:
KödszerzetKödszerzet II.Ködszerzet III. kötetKödszerzet IV. kötet
KödszerzetKödszerzet II.Ködszerzet III. kötetKödszerzet IV. kötet
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
2650 Ft
Megtakarítás: 140 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
Ködszerzet vásárlásKödszerzet II. vásárlásKödszerzet III. kötet vásárlásKödszerzet IV. kötet vásárlás

További ajánlataink:
Berci az időjós kiscsacsi és más történetekA győzelem illúziójaAgyaglábakVéres sportHenrik
Berci az időjós kiscsacsi és más történetekA győzelem illúziójaAgyaglábakVéres sportHenrik
1500 Ft
Megtakarítás: 375 Ft
2180 Ft
Megtakarítás: 118 Ft
2650 Ft
Megtakarítás: 140 Ft
1900 Ft
Megtakarítás: 98 Ft
1100 Ft
Megtakarítás: 590 Ft
Berci az időjós kiscsacsi és más történetek vásárlásA győzelem illúziója vásárlásAgyaglábak vásárlásVéres sport vásárlásHenrik vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 - 2024 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-280-7932