Fantasy Bolt
 

Harrison Fawcett: Katedrális II. kötet

Katedrális II. kötet leírás
Katedrális II. kötet
Ezt ma tőlünk
2840 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 150 Ft

darabot
 vásárlás
A.D. 2294. A világot az új arisztokrácia irányítása alatt álló hatalmas pénzügyi és ipari konglomerátumok uralják Novus Ordo Seclorum néven. A 23. század végéhez közeledve számtalan összeesküvés-elmélet szól arról, hogy a láthatatlan hatalom zsoldjába szegődött tudományos elit megoldotta az időutazás problémáját, a technológiát egy Katedrálisnak hívott és a katolikus egyház mintájára épülő titokzatos szervezet birtokolja. A Katedrális létezését minden kormány tagadja, a média hallgat róla, akik túl sokat kérdeznek, vagy közel kerülnek az igazsághoz, nem élik túl a felismerés pillanatát.

Mark Wilson, a Los Angelesben élő újságíró nem hisz az időutazásban és a bukott angyalokban, de idővel arra kényszerítik a körülmények, hogy ugyanúgy változtasson az álláspontján, akárcsak Tess Gordon, aki illegális utcai harcosként él L.A. technokrata poklában, miközben az élete szakadatlan menekülés a világot kormányzó Seclorum egyik hatalmassága elől. Tess és Mark sorsa összefonódik a Katedrálissal, s így a világtörténelemmel, miután az időutazás monopóliumát birtokló szervezet arra kényszeríti őket, hogy visszatérjenek az ókori Rómába, a kegyetlenségéről ismert Nero császár korába, ahol az intervenciósoknak hívott elitkatonák oldalán kell harcba szállniuk a megtestesült természetfölötti hatalmak pokolbéli légiója ellen. Tess és Mark a kommandósokkal együtt Rómában döbbennek rá, hogy a harcuk tétje nem pusztán az emberiség jövője, hanem tulajdon lelkük sorsa az öröklétben, üdvösség vagy kárhozat.

Izgalom, szex, erőszak – és kultúra! – négy kötetben, kizárólag felnőtt olvasóknak. Harrison Fawcett (Fonyódi Tibor) immáron klasszikusnak számító Katedrálisa a magyar scifi irodalom legnagyobb kultregénye, a műfaj kiemelkedő alkotása, ami legelső kiadása óta töretlen népszerűségnek örvend. A szerző mesteri módon bonyolítja a szálakat és mozgatja a szereplőit ebben az elképesztően szövevényes és izgalmas regényben; a sztori alighanem a legjobb, amit valaha írtak a misztikus-kalandos SF műfajában.

Harrison Fawcett további boltunkban kapható könyvei (még 1 db) >>


További ajánlataink:
Hera FőzőkönyvSnow CrashBea 20 étel és életképVerne kislexikonKáin bélyege
Hera FőzőkönyvSnow CrashBea 20 étel és életképVerne kislexikonKáin bélyege
400 Ft
Megtakarítás: 190 Ft
2300 Ft
Megtakarítás: 570 Ft
2000 Ft
Megtakarítás: 898 Ft
2000 Ft
Megtakarítás: 900 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 499 Ft
Hera Főzőkönyv vásárlásSnow Crash vásárlásBea 20 étel és életkép vásárlásVerne kislexikon vásárlásKáin bélyege vásárlás

A prófécia gyermekeKülönös beavatásA Korona lovagjaiA győzelem illúziójaHa mardos az éhség
A prófécia gyermekeKülönös beavatásA Korona lovagjaiA győzelem illúziójaHa mardos az éhség
1610 Ft
Megtakarítás: 88 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
500 Ft
Megtakarítás: 1798 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
A prófécia gyermeke vásárlásKülönös beavatás vásárlásA Korona lovagjai vásárlásA győzelem illúziója vásárlásHa mardos az éhség vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871