Fantasy Bolt
 

Ködszerzet IV. kötet

Ködszerzet IV. kötet leírás
Ködszerzet IV. kötet
Ezt ma tőlünk
2840 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 150 Ft

darabot
 vásárlás
A gonosz legyőzetett - de a háború csak most kezdődik.

Mégis sikerült véghezvinni a lehetetlent: az Uralkodó - az ember, aki évezredekig istenkirályként trónolt rettenetes elnyomás alatt tengődő népe felett - semmivé lett. Ám Kelsier, az Uralkodót megdöntő lázadás szülőatyja szintén halott. Az új világ megteremtésének csodálatos feladata ifjú pártfogoltjára, Vinre - az utcagyerekből lett ködszerzetre -, és a lány kedvesére, Elend Venture-re - az idealista álmokat dédelgető fiatal nemesre - maradt.

Az istenkirály hajdani Végső Birodalma részeire hullott: a néhai fővárosból kormányzó Elendet, a Középső Uradalom királyát egy választott testület, a Nagygyűlés ellenőrzi, míg a többi részek önjelölt királyai - köztük Elend kegyetlen apjával, Straff Venture-rel - jóval kíméletlenebb módon kormányoznak. És mindannyian azt lesik, miként keríthetnék hatalmukba Luthadelt.

Szaporodnak az Elend ellen megkísérelt orgyilkossági kísérletek, és rövidesen már több hadsereg is táborozik a főváros falai alatt. De Vint nem csupán ez aggasztja: az akarata ellenére köré szerveződő vallás mellett maga a köd is egyre furcsábban, egyre tudatosabban kezd viselkedni. Sőt, olykor mintha még alakot is öltene, hogy őt kísértse.

Az emberi és nem emberi seregek szorítása egyre fojtóbbá válik, Luthadel polgárai pedig vajmi kevéssé értenek a harchoz. Úgy tűnik, az ostromlottaknak csupán egy reményük maradt: a Megvilágosodás Kútjáról, és az általa nyerhető erőről szóló ősi legenda. Ám még ha létezik is a Kút, senki sem tudja, hol keresse, vagy hogy miként lehetne felhasználni az erejét.

Az események egyetlen, könyörtelen tényre világítanak rá: az Uralkodó elpusztításának feladata csupán könnyű kezdetnek nevezhető - az igazi kihívást a bukása által előidézett káosz sikeres túlélése jelenti.


További ajánlataink:
KeresztutakHajtóvadászatSzerelemnaplóElminster - Egy Mágus SzületéseÚtmutató a Szabbathoz
KeresztutakHajtóvadászatSzerelemnaplóElminster - Egy Mágus SzületéseÚtmutató a Szabbathoz
1900 Ft
Megtakarítás: 98 Ft
1900 Ft
Megtakarítás: 98 Ft
2000 Ft
Megtakarítás: 990 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
4740 Ft
Megtakarítás: 250 Ft
Keresztutak vásárlásHajtóvadászat vásárlásSzerelemnapló vásárlásElminster - Egy Mágus Születése vásárlásÚtmutató a Szabbathoz vásárlás

MaestroRúvel hegyi legenda (Álomfogó sorozat)Galilei lányaA régi kastély asszonyaKözépkor - Tzimisce
MaestroRúvel hegyi legenda (Álomfogó sorozat)Galilei lányaA régi kastély asszonyaKözépkor - Tzimisce
3790 Ft
Megtakarítás: 200 Ft
2400 Ft
Megtakarítás: 98 Ft
2200 Ft
Megtakarítás: 499 Ft
1100 Ft
Megtakarítás: 590 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
Maestro vásárlásRúvel hegyi legenda (Álomfogó sorozat) vásárlásGalilei lánya vásárlásA régi kastély asszonya vásárlásKözépkor - Tzimisce vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 - 2022 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-280-7932