Fantasy Bolt
 

Ködszerzet IV. kötet

Ködszerzet IV. kötet leírás
Ködszerzet IV. kötet
Ezt ma tőlünk
2840 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 150 Ft

darabot
 vásárlás
A gonosz legyőzetett - de a háború csak most kezdődik.

Mégis sikerült véghezvinni a lehetetlent: az Uralkodó - az ember, aki évezredekig istenkirályként trónolt rettenetes elnyomás alatt tengődő népe felett - semmivé lett. Ám Kelsier, az Uralkodót megdöntő lázadás szülőatyja szintén halott. Az új világ megteremtésének csodálatos feladata ifjú pártfogoltjára, Vinre - az utcagyerekből lett ködszerzetre -, és a lány kedvesére, Elend Venture-re - az idealista álmokat dédelgető fiatal nemesre - maradt.

Az istenkirály hajdani Végső Birodalma részeire hullott: a néhai fővárosból kormányzó Elendet, a Középső Uradalom királyát egy választott testület, a Nagygyűlés ellenőrzi, míg a többi részek önjelölt királyai - köztük Elend kegyetlen apjával, Straff Venture-rel - jóval kíméletlenebb módon kormányoznak. És mindannyian azt lesik, miként keríthetnék hatalmukba Luthadelt.

Szaporodnak az Elend ellen megkísérelt orgyilkossági kísérletek, és rövidesen már több hadsereg is táborozik a főváros falai alatt. De Vint nem csupán ez aggasztja: az akarata ellenére köré szerveződő vallás mellett maga a köd is egyre furcsábban, egyre tudatosabban kezd viselkedni. Sőt, olykor mintha még alakot is öltene, hogy őt kísértse.

Az emberi és nem emberi seregek szorítása egyre fojtóbbá válik, Luthadel polgárai pedig vajmi kevéssé értenek a harchoz. Úgy tűnik, az ostromlottaknak csupán egy reményük maradt: a Megvilágosodás Kútjáról, és az általa nyerhető erőről szóló ősi legenda. Ám még ha létezik is a Kút, senki sem tudja, hol keresse, vagy hogy miként lehetne felhasználni az erejét.

Az események egyetlen, könyörtelen tényre világítanak rá: az Uralkodó elpusztításának feladata csupán könnyű kezdetnek nevezhető - az igazi kihívást a bukása által előidézett káosz sikeres túlélése jelenti.


További ajánlataink:
Misztikus és szent helyekBoszorkányfutamÁlmomban már láttalakA Szent Grál és a Szent Vér nyomábanNagy HKK könyv
Misztikus és szent helyekBoszorkányfutamÁlmomban már láttalakA Szent Grál és a Szent Vér nyomábanNagy HKK könyv
1500 Ft
Megtakarítás: 499 Ft
2270 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
900 Ft
Megtakarítás: 390 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 480 Ft
3800 Ft
Megtakarítás: 2198 Ft
Misztikus és szent helyek vásárlásBoszorkányfutam vásárlásÁlmomban már láttalak vásárlásA Szent Grál és a Szent Vér nyomában vásárlásNagy HKK könyv vásárlás

Semmit és mindentMi tudsz az Európai Unióról?Az ősatyaTestszobrászatKáin bélyege
Semmit és mindentMi tudsz az Európai Unióról?Az ősatyaTestszobrászatKáin bélyege
1800 Ft
Megtakarítás: 790 Ft
2100 Ft
Megtakarítás: 600 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 499 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 499 Ft
Semmit és mindent vásárlásMi tudsz az Európai Unióról? vásárlásAz ősatya vásárlásTestszobrászat vásárlásKáin bélyege vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871