Fantasy Bolt
 

Robert Jordan: A káosz ura I.

A káosz ura I. leírás
A káosz ura I.
Ezt ma tőlünk
1000 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 998 Ft

darabot
 vásárlás
Sorozat: Az idő kereke, 6. kötet

Az Idő Kereke forog, jönnek-mennek a korok. Emlékeket hagynak maguk után, melyek lassan legendává halványulnak, majd mítosszá. Végül a mítoszt is rég elfelejtik, mielőtt a kor, melyből eredt, visszatérne.

A káosz elszabadult. Háborúk, felkelések robbantak ki szinte minden országban, az időjárás megbolondult. Az életben levő Kitaszítottak legalább annyira vetélkednek egymással, mint amennyire Rand ellen szervezkednek, ráadásul a Sötét Ur tervei és tettei néha még őket is meglepik. A Fehér Torony kettészakadt. A fehér köpenyek saját céljaikért küzdenek, háborúkat szítanak, és lázadásokat fojtanak el. Az aielek továbbra is megosztottak, a saidókat nem sikerült teljesen elpusztítani. És mindannyian egyszerre akarják támogatni és irányítani Randet.

Mat közben egy zsoldoscsapat vezére lett, Perrin pedig a Folyóköz ura, ám egyikük sem elégedett a helyzetével. Elayne és Nyneave beavatottként próbálják kijátszani az aes sedai-ok felügyeletét, Egwene pedig továbbra is a Tudós asszonyoknál tanulja az álomjárás fortélyait. Bármit is tesznek azonban, nem szabadulhatnak Rand al'Thor, az Ujjászületett Sárkány, a világ legerősebb ta'verenjének hatása alól.

Rand előtt pedig csupán egy feladat áll: úrrá lenni a káoszon...

Robert Jordan az Idő kereke sorozatban egy tolkieni igényességgel kidolgozott világot teremtett meg, és ehhez méltó a cselekmény szövése is. A regényfolyam a "high fantasy" stílus nagyszerű darabja, megunhatatlan olvasmány a műfaj legjobb hagyományait követi.

Bővebben Az idő kereke sorozatról, illetve a sorozat további könyvei >>

Robert Jordan további boltunkban kapható könyvei (még 21 db) >>


További ajánlataink:
VégjátékSzívtipróSebesültenBűnjelLegenda
VégjátékSzívtipróSebesültenBűnjelLegenda
3790 Ft
Megtakarítás: 200 Ft
500 Ft
Megtakarítás: 990 Ft
1500 Ft
Megtakarítás: 490 Ft
760 Ft
Megtakarítás: 8 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
Végjáték vásárlásSzívtipró vásárlásSebesülten vásárlásBűnjel vásárlásLegenda vásárlás

Szüret - Az Orbán-vagyonok nyomábanBíborgyöngyök 3. - A számadásA Sötét HercegVámpír: A maszkabálTúlpart
Szüret - Az Orbán-vagyonok nyomábanBíborgyöngyök 3. - A számadásA Sötét HercegVámpír: A maszkabálTúlpart
1500 Ft
Megtakarítás: 490 Ft
2750 Ft
Megtakarítás: 140 Ft
3320 Ft
Megtakarítás: 170 Ft
4550 Ft
Megtakarítás: 240 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
Szüret - Az Orbán-vagyonok nyomában vásárlásBíborgyöngyök 3. - A számadás vásárlásA Sötét Herceg vásárlásVámpír: A maszkabál vásárlásTúlpart vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871