Fantasy Bolt
 

Martin Delrio: Igazság és árnyak

Igazság és árnyak leírás
Igazság és árnyak
Ezt ma tőlünk
2370 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 120 Ft

darabot
 vásárlás
Sorozat: Mechwarrior, 2. kötet
Sorozat: Northwind, 2. kötet
Típus: Battletech

A múlt alkalommal a felföldi erők vereséget mértek Anasztázia Kerenszkijre, amikor megtámadta a Northwind bolygót. Mivel a Northwindi Ezred katonái több világban is teljesítenek szolgálatot, a felföldi erőknek segítségre van szüksége ahhoz, véget tudjanak vetni az Acélfarkasok támadásainak.

Olyan híresztelések kaptak szárnyra, hogy Anasztázia Kerenszkij a Northwind bolygón tartózkodik. Ha ez tényleg így van, akkor az Acélfarkasok is a közelben ólálkodnak. Ezekiel Crow és Tara Campbell felderítő erőket küld a felkutatásukra, de arra nem számítanak, hogy az ellenség közelebb van, mint gondolnák.

Anasztázia úgy gondolja, hogy a háborúktól sújtott Köztársaság nem tudja megállítani őt abban, hogy végül mégis csak trófeájának tudhassa a Northwind bolygót. Azt azonban nem veszi észre, hogy olyan szövetségesei vannak, akiket nem képzelt annak, és olyan ellenségei, akikre nem is gyanakodott.

Eljött hát az igazság pillanata Crow, Campbell és Kerenszkij számára, amikor a hazugságok lelepleződnek, hogy dönteni lehessen egy világ sorsáról.

Bővebben a Mechwarrior sorozatról, illetve a sorozat további könyvei >>

Bővebben a Northwind sorozatról, illetve a sorozat további könyvei >>

További Battletech könyvek >>

Martin Delrio további boltunkban kapható könyvei (még 2 db) >>


További ajánlataink:
A tüzijáték gyermekeBíborgyöngyök 2. - Ármányok és álcákHarcos: En GardeBaff! - gyűjtői kiadásA bolhedor lovagjai (Álomfogó sorozat)
A tüzijáték gyermekeBíborgyöngyök 2. - Ármányok és álcákHarcos: En GardeBaff! - gyűjtői kiadásA bolhedor lovagjai (Álomfogó sorozat)
890 Ft2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
1420 Ft
Megtakarítás: 78 Ft
3315 Ft
Megtakarítás: 175 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
A tüzijáték gyermeke vásárlásBíborgyöngyök 2. - Ármányok és álcák vásárlásHarcos: En Garde vásárlásBaff! - gyűjtői kiadás vásárlásA bolhedor lovagjai (Álomfogó sorozat) vásárlás

SzívtipróBea 20 étel és életképDeltora - A szörnyeteg útvesztőjeIsmered a Bibliát?A Békéltető Ereklyéje
SzívtipróBea 20 étel és életképDeltora - A szörnyeteg útvesztőjeIsmered a Bibliát?A Békéltető Ereklyéje
500 Ft
Megtakarítás: 990 Ft
2000 Ft
Megtakarítás: 898 Ft
1350 Ft
Megtakarítás: 340 Ft
1520 Ft
Megtakarítás: 380 Ft
2370 Ft
Megtakarítás: 120 Ft
Szívtipró vásárlásBea 20 étel és életkép vásárlásDeltora - A szörnyeteg útvesztője vásárlásIsmered a Bibliát? vásárlásA Békéltető Ereklyéje vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871