Fantasy Bolt
 

László Zoltán: Nagate

Nagate leírás
Nagate
Ezt ma tőlünk
2370 forintért
vásárolhatja meg!
Megtakarítás: 120 Ft

darabot
 vásárlás

Nagate... Egyesek azt gondolták, Tolkien és társai meséi elevenedtek meg, mások pusztán üzleti lehetőséget, szó szerint végtelen piacot láttak benne. Egy városvilág, melynek utcáiról lehetetlen térképet készíteni, melynek épületei lerombolhatatlanok, s melyben ősi tabuk tiltják a végső, nagy kérdések megválaszolását.

Ám az emberek gyárakat emeltek az örökkévaló sikátorok fölé, s a szomszédos negyedek halhatatlan népei közül toboroztak munkásokat, hogy azok a modern zóna filléres csodáiért gürcöljenek. Talán ez változtatott meg mindent Nagatéban, talán valóra vált a tündérek jóslata, mely szerint egy napon felbukkan az első mágiahasználó ember, aki a tájékozódás képességének egyedüli birtokosaként megmentheti a városvilágot a közelgő pusztulástól. De úgy hírlik, a szörnyű Felbomlás a távoli negyedekben már elkezdődött... Ráadásul Kapuban, az emberek ipari enklávéjában összeesküvés és árulás, politikai intrikák és a befolyásolhatatlan végzet készíti elő a modern zóna első forradalmát.

Emberek, ylfek és tündérek; varázstudó örökéletűek és a szívük mélyén gyűlöletet hordozó halandók vágnak neki az utcáknak, melyek a legendák titokzatos negyedéhez, Nagate szívéhez, Városmélyhez vezetnek. Előítéleteikkel, kételyeikkel éppúgy meg kell küzdeniük, mint a mágikus Felbomlás káoszával – míg világossá nem válik, hogy útjuk ugyanannak az ismeretlen tervnek a része, amelynek maga a városvilág irracionális léte is köszönhető.

Miközben Kapu katonai vezetése, illetve a lázadó munkások vezérei elkerülhetetlenül haladnak a végső ütközet felé, nem is sejtik, hogyan kapcsolódik össze a gátlástalan hatalomvágy, egy évtizedes bosszú beteljesítése és egy kültelki embersuhanc sorsa a városvilág létével és jövőjével.


További ajánlataink:
E. T. a földönkívüliHalálsziget - A pilótaSzédítő számtanChristineA szeretet éneke
E. T. a földönkívüliHalálsziget - A pilótaSzédítő számtanChristineA szeretet éneke
1000 Ft
Megtakarítás: 290 Ft
950 Ft
Megtakarítás: 40 Ft
700 Ft
Megtakarítás: 98 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 1200 Ft
1000 Ft
Megtakarítás: 400 Ft
E. T. a földönkívüli vásárlásHalálsziget - A pilóta vásárlásSzédítő számtan vásárlásChristine vásárlásA szeretet éneke vásárlás

MellbedobásVészbanyákVilágasztalNa, mégegy falatot!Fények az ösvényen
MellbedobásVészbanyákVilágasztalNa, mégegy falatot!Fények az ösvényen
1700 Ft
Megtakarítás: 450 Ft
2840 Ft
Megtakarítás: 150 Ft
2000 Ft
Megtakarítás: 2490 Ft
1100 Ft
Megtakarítás: 400 Ft
1900 Ft
Megtakarítás: 590 Ft
Mellbedobás vásárlásVészbanyák vásárlásVilágasztal vásárlásNa, mégegy falatot! vásárlásFények az ösvényen vásárlás

 
Robert Jordan kedvezményes könyvei

Végzetúr online játékCopyright © 2007 | www.fantasybolt.hu | Sitemap | ÁSZF | Adatvédelmi Tájékoztató | E-mail: info(kukac)fantasybolt.hu | Telefon: (06-1)-296-0871